Rooney a Twitteren üzent

Wayne Rooney bevallotta, hogy szombaton a Fulham ellen elszenvedett sérülése miatt "egy darabig" harcképtelen lesz, de ragaszkodik hozzá, hogy hamarosan rendbe fog jönni a combsérülése.


A Manchester United csatára egy könnyen nem fogja elfelejteni ezt a délutáni találkozót, ahol Cottagers ellen a kispadon kellett kezdenie, de a második félidõben való becserélése után sem tudta befejezni a mérkõzést.
 
Miután Rooney elszenvedte a sérülését a Fulham csatára, Hugo Rodallegával szemben a bíró azonnal megállította a játékot.
 
A kolumbiai csatár éles, elsõ stoplijai Rooney combjába hasítottak bele, amikor a United támadója blokkolni próbált egy kapura tartó lövést.
 
A csúnya vágás miatt az angol válogatott játékost hordágyon kellett levinni a pályáról, ezután Sir Alex Ferguson elismerte, hogy a futballistára valószínûleg 1 hónapos kihagyás vár.
 
 
Rooney távollétében több spekuláció is napvilágot látott az egészségi állapotáról, de õ kedden személyesen nyugtatta meg a United szurkolóit a Twitter-bejegyzésében, hogy a sérülése nem olyan vészes, ahogy elsõre tûnt.
 
Rooney a következõket posztolta ki a Twitter-fiókjára: "Most nagyon csalódott vagyok, de a lábam rendben lesz, amely a legfontosabb dolog."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!