Vidic válaszol

A hosszantartó sérülésébõl felépülõ Nemanja Vidictõl kérdezhettek a rajongók a United hivatalos Facebook oldalán...


Mi volt a legnehezebben elviselhetõ dolog a lábadozásod alatt? (Joe Kisseih)
Az igazat megvallva az egész nyolc hónap nehéz volt. Sok munkát igényel, hogy valaki visszanyerje a formáját, de nem ez a legnehezebb. Az a bosszantó, hogy hosszú idõn keresztül nem játszhattam és csak kívülrõl nézhettem a srácokat. Ez volt a legnehezebb az egészben. 
 
Golfozol még? (Vitesh Pottloy)
A sérülésem alatt nem jártam golfozni és most, hogy elkezdõdött a szezon szintén nem lesz rá idõm, de ha majd egyszer abbahagyom a focit, mindenképpen szeretnék hobbi szinten golfozni. Szeretem ezt a játékot, már vettem pár órát, és egyre jobban megy, de jelenleg szeretnék kizárólag a labdarúgásra összpontosítani.
 
 
Melyik a kedvenc városod? (Matthew Hillock)
Belgrádhoz jó pár szép emlék köt, de  szeretem Londont is. Jártam már sok szép városban, láttam sok szép építészeti remekmûvet, de Belgrád és London számomra a legszebb. És szeretem kihasználni a London nyújtotta lehetõségeket is.
 
Ki volt a labdarúgó-bálványod gyerekként? (Saran Jareevas) 

Nagy rajongója voltam a Red Star Belgrade-nak, ahol volt néhány nagyszerû játékos. Az a nemzedék, amely megnyerte az Európa Kupát és a világbajnokságot, voltak a kedvenceim. Bár védõ vagyok, de a csatárokért rajongtam. Abban az idõben, a Parmaban is volt néhány nagyon nagy játékos. Faustino Asprilla játékát nagyon szerettem és imádtam a a brazil Ronaldo-t. Volt még több kedvencem is, de mind csatárok voltak. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!