Rooney: Hatalmas hazugság

A Manchester United csatára, Wayne Rooney elutasította azokat a pletykákat melyek szerint elhagyni készül a Vörös Ördögök csapatát.


Számos lap arról számolt be szerda reggel, hogy Sir Alex Ferguson  40 millió fontért megválna az angol válogatott csatártól.

 
A jelentések szerint, azért költött nagyobb összeget Robin van Persie leigazolására, mert  Rooney eladásával fedezheti a kiadásait, ráadásul remek opciók állnak még rendelkezésre a United csatár posztján, Danny Welbeck és Javier Hernandez személyében is.
 
A pletykaáradat elindulásához elég volt annyi, hogy Rooney nem lépett kezdõként pályára a Fulham elleni találkozón, hiába mondta el Sir Alex a mérkõzés után az okokat, a szerdai sajtó Rooney távozásától volt hangos.
 
 
A 26 éves, csatár aki jelenleg combsérülésébõl lábadozik, igyekezett minél hamarabb elnémítani a pletykákat.
 
Rooney már szerda este a Twitteren közölte rajongóival: "Egyszerûen nonszensz amit az újságok mûvelnek, már mindenki errõl beszél, pedig egy hatalmas hazugság az egész!"
 
Rooneyt ötéves szerzõdése, 2015-ig köti a Vörös Ördögökhöz. Miután két évvel ezelõtt Sir Alexnek sikerült maradásra bírnia, a játékos hosszútávra elkötelezte magát a klubnál.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!