Evans kész a visszatérésre

Jonny Evans reményei szerint már a Southampton ellen visszatérhet a felnõtt csapatba, hogy enyhítse az elmúlt hetekben fellépõ sérüléshullám okozta gondokat a védelemben.


Az észak-ír bekk már a kispadról nézhette végig a múlt heti, Fulham elleni hazai bajnokit, majd tegnap bokamûtétjét követõen vissza is térhetett a pályára, amikor részt vett az U21-esek Tottenham elleni 2-1-es gyõzelmében a Moss Lanen.

 

Warren Joyce együttesében végig a pályán lehetett, hogy visszanyerje megfelelõ erõnléti állapotát, a tõle szokásos magabiztos teljesítményt pedig nagy örömmel nyugtázhatják a Vörös Ördögök, akik jelenleg Rio Ferdinandot, Phil Jones-t és Chris Smallingot is nélkülözni kénytelenek sérülés miatt.

 

"Fontos volt számomra, hogy most megkaptam a játéklehetõséget" - kezdte Evans a MUTV-nek.

 

 

"Úgy volt, hogy csak 60 percet töltök a pályán, de végül az egész meccsen pályán voltam, ahogy azt Warren közölte is velem a meccset megelõzõen. Örülök, hogy kilencven percet végig bírtam."

 

"Korábban nem igazán tapasztaltam meg, milyen kihagyni a felkészülési idõszakot. Mindig azt mondják az emberek, hogy fontos egy kemény felkészülési idõszakot magad mögött hagynod, mert ha kihagyod, az hatással lesz a szezonodra, úgyhogy most minél keményebben azon vagyok, hogy újra bevethetõ állapotba kerüljek, ebben pedig igen kemény munkám van."

 

"Fontos volt számomra, hogy pályára léphessek ezen a meccsen, és ahelyett hogy 60 percig voltam csak a pályán, végig ott lehessek, és remélhetõleg ennek köszönhetõen már vasárnap is számításba vehet a menedzser."

 

"Nagyon jól éreztem magam. Az állapotomban történt néhány visszaesés a felkészülési idõszakban, ahol nem minden úgy ment, ahogy terveztük, de remélhetõleg most már mindent magam mögött hagytam, és végre elkezdõdhet számomra is a szezon."

 

Az U21-esek edzõje, Warren Joyce elégedett volt Jonny Evans teljesítményével, amellyel már a csapat második gyõzelméhez segítette hozzá együttesét ebben a szezonban.

 

"Nagyszerû volt õt újra a pályán látni, és szerencsére karcolás nélkül megúszta ezt az estét" - tette hozzá Joyce.

 

"Rögtön felvette a ritmust, szerelt, belement fejpárbajokba, folyamatosan ment a labdáért, úgy tûnt, hogy minden rendben van vele."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!