Ferguson: Nincs több hiba

Sir Alex Ferguson arra hívja fel a figyelmet, hogy nem követhetik el újra az elõzõ szezonban vétett "buta hibákat" a Bajnokok Ligájában, miután ma délután kiderült a United a Braga, a Galatasaray és a CFR Cluj csapatával mérheti össze erejét.


A Vörösök Ördögök  fõnöke ígéretet tett arra, hogy a United legerõsebb keretével száll harcba az európai porondon, hogy  sikerüljön továbbjutniuk az egyeneskiesési szakaszba. Továbbá elmondta, élvezi a találkozást a Galatasaray-val, akikkel már játszottak 1993-ban és 1994-ben is.

 
"Megvan a tapasztalat a Galatasaray ellen, sosem felejtem el a 'Welcome to Hell'  fogadtatást" -mondta Sir Alex a ManUtd.com-nak.
 
 
Ellenük, mindig nehéz típusú mérkõzésre számíthatunk".
 
"A portugálokkal már játszottunk  számos alkalommal az elmúlt években - a Benfica, Sporting Lisszabon és Porto ellen - így már a jártasak vagyunk  Portugáliában. A Braga egyike a javuló tendenciát mutató csapatoknak az országban."
 
"Viszont még sosem játszottunk  a Cluj ellen, de a tavalyi tapasztalatok, nem engedik meg, hogy hasonló ostoba hibákat kövessünk el újra. A legerõsebb csapattal fogunk felállni az összes ellenféllel szemben, hogy biztosíthassuk a továbbjutást." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!