Át kell gondolni a felállást

Miután a Capital One által támogatott Ligakupában a Vörös Ördögök a Newcastle Unitedet kapták ellenfélül, Sir Alex Ferguson átgondolja, milyen összetételû csapattal álljon ki a találkozóra.


A Szarkák kemény ellenfelek lesznek a harmadik fordulóban, ami arra figyelmezteti a menedzsert, hogy sokkal tapasztaltabb csapattal álljon ki, mint tette azt tavaly a Leeds elleni elsõ Ligakupa összecsapáson. Ám mivel ez a találkozó a Liverpool és a Tottenham elleni bajnoki meccsek között kerül megrendezésre, így minden bizonnyal Warren Joyce U21-es játékosai közül is lesznek néhányan a pályán.

"Úgy gondolom, hogy mivel a Liverpool és a Tottenham meccsek között kerül sor erre, fiatalokat fogunk játszatni, ám a Newcastle-t 7000 vendégszurkoló kíséri majd el az Old Trafforda, ez pedig azt jelenti, hogy a legrõsebb csapatot kell játszatnod" - mondta Sir Alex.

 


"Alaposan meg kell fontolni, milyen csapatot küldök ki. Elõzõ vasárnap a Liverpoollal, majd a következõ szombaton a Tottenhammel játszunk, úgyhogy nagyon mozgalmas hetünk lesz."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!