Rio nem utazik Törökországba

Rio Ferdinand nincs a Manchester United 20 fõs utazó keretében, amely a holnapi Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre utazik Törökországba.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nem vitte magával az angol válogatott csapatkapitányát, Rio Ferdinandot a hétfõ reggel Törökországba induló repülõjáraton.

 

Semmilyen indok nem látott napvilágot az egykori Leeds United játékos kihagyása kapcsán, így eléggé valószínûnek tûnik, hogy pihentetés, illetve sérülés megelõzési céllal maradt ki.

 

Ferdinand tudvalévõ, hogy hosszan tartó hátproblémákkal küzködött, az oda-vissza 8 órás repülõút pedig biztosan nem segítené elõ, hogy a játékos továbbra is egészséges maradjon.

 

Mivel a Vörös Ördögök létfontosságú bajnoki mérkõzések elõtt áll a következõ két hétben a Wolves, a Manchester City és az Aston Villa ellen, így ezért kaphatott Ferdinand kimenõt, hiszen pihentetésével így ezeken a mérkõzéseken legjobb teljesítményét nyújthatja majd. Jonny Evans, Federico Macheda, Anderson és a hosszabb ideje sérült Ryan Giggs, Wayne Rooney és Michael Owen trió is kihagyja a Bursasporhoz való kirándulást, ahol a három pont megszerzése a C-csoport egyik továbbjutást érõ helyének megszerzését jelentené.

 

A United utazó kerete: Van der Sar, Amos, Kuszczak; Evra, Brown, Vidic, Smalling, Rafael, Fabio, O'Shea; Eikrem, Scholes, Obertan, Bebe, Fletcher, Carrick, Park, Nani; Berbatov, Hernandez.

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!