Cleverley örül Welbeck hosszabbításának

Tom Cleverley elmondása szerint várja, hogy még több évet tölthessenek együtt Danny Welbeckkel az Old Traffordon, miután csapattársa, és egyben jó barátja nemrég szerzõdést hosszabbított a Manchester Uniteddel.


Welbeck és Cleverley a klubhoz történõ csatlakozásukat követõen egyre-másra mászva a ranglétra különbözõ fokait az elõzõ szezonban hatalmas lépést tettek elõre klub-, és válogatott szinten is.

 

Cleverley, aki tavaly októberben újabb, négy éves szerzõdést írt alá, örömmel konstatálta, hogy nemrég Welbeck is ugyanennyi idõre elkötelezte magát a Vörös Ördögöknél, és kijelentette, hogy a csatár hihetetlenül fontos része az egyébként igencsak sztárokkal teletûzdelt csapatnak.

 

"Nagyszerû volt látni, hogy Danny új szerzõdést írt alá. Ez hatalmas fegyvertény számunkra" - kezdte Cleverley az Inside Unitednek.

 

"Õ egy fantasztikus játékos, akiben a menedzserünk nagyon bízik."

 

"Mindketten az akadémia lépcsõfokait megmászva jutottunk el idáig - nagyon jól ismerjük egymást, hogy miként játszik a másik, és remélhetõleg egyre több játékidõt tölthetünk együtt a pályán. Az elõzõ szezonban jól játszottunk együtt, de különbözõ idõpontokban megsérültünk, és így nem volt annyi lehetõsünk együtt játszani, mint a szezon elején. Remélhetõleg ebben a szezonban ez változik."

 

"Danny egy klasszis csatár, és szerintem nagy dolgokat érhet el mind a Uniteddel, mind pedig az angol válogatottal."

 

 

Cleverley reményei szerint ugyanúgy folytatja majd a szezont, ahogy elkezdte, miután többször kezdõként lépett pályára a Unitedben, és elõször magára húzhatta a válogatott mezét is az Olaszország elleni barátságos mérkõzés alkalmával. Ráadásul minden esélye megvan arra is, hogy végre pályára léphessen a Bajnokok Ligájában is, miután sérülései megakadályozták abban, hogy ezt már tavaly elmondhassa magáról.

 

"Ahogy a sérüléseim beütöttek, pont úgy jött ki a lépés, hogy egy Bajnokok Ligája mérkõzésen se léphettem pályára - játszani ebben a sorozatban egy újabb mérföldkõ lenne számomra" - tette hozzá.

 

"Remélhetõleg idén sokkal jobban szereplnük majd, mint tavaly. Ez olyan dolog, ami elég hosszú idõre bevésõdött az eszünkbe - ez a keret tele van gyõztesekkel, úgyhogy az, hogy mélyen tudásunk alatt teljesítettünk, és már a csoportkörben kiestünk, olyan dolog, amely nagyon nagy fájdalom volt mindegyikünknek."

 

"Mint mindig, ebben a szezonban is úgy fogunk nekivágni minden sorozatnak, hogy gyõzni akarunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!