Young csodálja Valenciát

Ashley Young a legújabb Vörös Ördög, aki kifejezte csodálatát Antonio Valencia iránt. Az angol szerint szélsõ társában minden benne van, ami kell.


Young - aki reméli, szombaton a Wigan ellen visszatérhet kisebb térd problémáját követõen - nem volt meglepve, hogy az ecuadori játékos lett a 2011/12-es szezon játékosa a klub játékosai és a szurkolók szavazatai alapján is.

"Az elõzõ évben minden benne volt" - mondta Young az Inside Unitednek, amikor arról kérdezték, mi teszi olyan hatékonnyá Valenciát.

"Támadott, védekezett, lõtt, ívelt, passzolt...minden benne van, ezért zsebelte be a díjakat a szezon végén. Ezért szavaztak rá a játékosok és ezért szavaztak rá a szurkolók is."

 


"Fantasztikusan játszik. Mint minden más játékos, Antonio is tudja, hogyan figyeljen magára - tudja, mit egyen, mit igyon és nagyon szoros munkát végez az erõnléti edzõkkel."

Valencia - aki ha hétvégén páylára lép, ötödik alkalommal szerepelhet korábbi csapata ellen - menedzserétõl is dicsérõ szavakat kapott.

"Antonio mindig nagyon profin viselkedik és egy nagyszerû ember. Nagy öröm, hogy velünk van" - mondta Sir Alex Ferguson a héten.

"Egyike azon játékosoknak, aki folyamatosan érik. Nem vitás, a legjobb pozíciója a jobb szél - fantasztikusan játszik ott."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!