Lindegaard: Jót tesz a rivalizálás

Anders Lindegaard elárulta, barátságuk David de Geaval mindkettõjüket arra inspirálja, hogy jobban harcoljanak a Manchester United egyes számú kapusmezéért.


A ManUtd.com hivatalos podcastjának, a Red Voicesnek adott exkluzív interjúban a dán portás elmagyarázta, hogy két professzionális hozzáállású játékos rivalizálása, mint amilyen David de Gea és õ, mennyire pozitív hatással van a csapat teljesítményére, egyúttal pedig folyamatosan nehéz döntés elé állítja Sir Alex Fergusont, azt illetõen, hogy kit állítson a kapuba.

 

Amikor arról kérdezték, hogy a rivalizálás hatással van-e a barátságukra, Lindegaard így felelt:

"Nem igazán. Õszintén azt mondhatom, hogy nem. Nagyon jó kapcsolatom van Daviddel. Jó barátok vagyunk. Nagyon tisztelem, és nagyon nagy tisztelet érzek tõle is az irányomba. Úgyhogy egyáltalán nincs ránk hatással, hogy egymás riválisai vagyunk."

 

 

"Inkább pont az ellenkezõjérõl van szó. Nagyon sokat segítünk egymásnak. Az elsõ naptól, amikor a klubhoz került, azt mondjuk egymásnak, 'Szerintem ezt a dolgot másként is meglehetne oldani'. Mindig azon vagyunk, hogy próbáljuk egymás hibáit kijavítani. Egy picit idõsebb vagyok, mint õ, míg õ egy kicsit tapasztaltabb, ami a mérkõzések számát illeti. Tehát rengeteg dologban tudunk egymásnak segíteni."

 

"Szerintem az egész környezet, amelyet a kapusedzõnk, Eric Steele kreált számunkra, nagyon jó" - tette hozzá.

 

"Biztos vagyok benne, hogy nem lehet könnyû két jó képességû kapussal, akik mind a Manchester United elsõ számú kapusmezéért áhítoznak. Természetesen csak egyikünk állhat be a kapuba, úgyhogy nem könnyû feladat mindkettõnket elégedetten tartani, motiválni, és megtartani a karakterünket, mert mi mindannyian bizonyítani akarunk, neki, a menedzsernek, és a csapatnak, hogy mi vagyunk a legjobbak. Eric fantasztikus munkát végez velünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!