A kapuskérdés magyarázata

Sir Alex Ferguson felvázolta indokait, miért is ad mindkét kapusának, David de Geának és Anders Lindegaardnak lehetõséget ebben a szezonban.


A menedzser rotálta a kapusokat mindaddig, míg aztán januárban Lindegaard sérülést szenvedett, ám felépülését követõen legutóbb a Southampton és a Wigan ellen már a dán kezdhetett.

Miután nagy az esély arra, hogy a spanyol visszatérjen a kapuba szerdán, amikor is a Galatasaray látogat az Old Traffordra a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során, Ferguson tisztázta a kapusposzt jelenlegi helyzetét.

 


"A legfontosabb, hogy próbálom, minél több tapasztalatot szerezzen mindkét kapus az angol foci terén" - jelentette ki Sir Alex a mai sajtótájékoztatóján. Egyik sem olyan tapasztalt, mint volt Edwin van der Sar vagy Peter Schmeichel."

"A kapusok cserélgetése nem gond számomra. Mindketten egyformán nagyon jó kapusok. Ez a politika az elfogadott számunkra ebben a szezonban és volt elfogadott az elõzõ szezonban is, bár akkor de Gea játszotta a legtöbbet, mert Lindegaard megsérült. Elégedett vagyok ezzel a helyzettel."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!