Terim bízik a gyõzelemben

A Galatasaray menedzsere, Fatih Terim úgy véli, az õ vezetése alatt csapata képes lehet legyõzni a Manchester Unitedet az Old Traffordon a Bajnokok Ligája mai találkozóján.


Terim pozitív hozzáállásának alapja, hogy a Besiktasnak is sikerült 2009-ben megszereznie a gyõzelmet a Vörös Ördögök otthonában. Mindezek ellenére az 59 éves edzõ nem becsüli alá Sir Alex Ferguson fiait és a legsikeresebb európai klubként beszél a Unitedrõl. 
 
"A Fenerbahcé-nek és a Besiktasnak már sikerült legyõzniük a Unitedet és 1993-ban mi ejtettük ki õket a versenybõl" - mondta Terim. 
 
"Képesek vagyunk megismételni a múltban elért sikereket, mondom ezt úgy, hogy számomra a Manchester United a Bajnokok Ligájában a legsikeresebb klub. Ezen a véleményemen a tavalyi kudarcuk sem változtat semmit. Én ott voltam a Camp Nou-ban, amikor megnyerték a trófeát a Bayern München ellen. A United jelenlegi kerete megerõsítve Robin van Persievel és Shinji Kagawával véleményem szerint újra képes lehet megnyerni a bajnokságot. Az õ érkezésükkel a United hatalmas támadóerõre tett szert és ennek nagyon nagy szerepe lesz az idei bajnokság végkimenetelében."
 
 
Terim elismerte, hogy csapatának minden erejére szüksége lesz, ha gyõzni akar az Old Traffordon annak ellenére, hogy a török bajnokság elsõ helyén áll jelenleg a Galatasaray. A korábbi válogatott edzõ szerint viszont a nyitómérkõzésen kialakult eredmény még nem meghatározó a verseny kimenetelét illetõen.
 

"Az idei szezonban mi vagyunk az egyetlen török klub a versenyben, ez hatalmas nyomást jelent a számunkra. Eddig nagy sikereket értünk el a klubbal, de ez nem garancia a gyõzelemre. Túl kell szárnyalnunk önmagunk, ha gyõzni akarunk a Old Traffordon. Azt akarom, hogy a játékosok a tudásuk legjavát nyújtsák a találkozón és szeretném megnyerni a mai mérkõzést. Tudom, hogy az elsõ játéknak nincs még döntõ szerepe a sorozatban. Ez csak egy jó vagy egy rossz kezdet lehet, de mindent megteszünk a gyõzelem érdekében a ma esti mérkõzés alkalmával az Old Traffotdon." 

 

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!