Powell a BL-ben is remekelne

Miután álomba illõen mutatkozott be bajnokin a Vörös Ördögök csapatában, Nick Powell immár a Bajnokok Ligájára figyel, ahol szintén letenné névjegyét.


A 18 éves középpályás a padról állt be a Wigan elleni találkozón és õ szerezte a 4-0-ra végzõdõ összecsapás utolsó találatát, melyet követõen Sir Alex Ferguson dicsérõ szavaiban elmondta, Powell akár Paul Scholes helyét is átveheti majd a jövõben.

Miután éveken át a televízióban nézte a United meccseit a legrangosabb európai kupasorozatban, Powell immár reméli, hogy az elkövetkezendõ hónapok során megtapasztalhatja, milyen is a Bajnokok Ligájában játszani túljuttatva a manchesteri csapatot a csoportkör küzdelmein.

"Úgy nõttem fel, hogy rengeteg United meccset néztem ebbõl a sorozatból is és már nagyon várom, hogy részese legyek - ez az egyik legnagyobb sorozat" - mondta Nick a Manutd.com-nak. "Természetesen mindenki a Premier League-t akarja megnyerni, de nagyszerû lenne Európa legjobbjának is lenni."

 


"A csapat javítani akar a tavalyi szezon után, ezért mindannyian keményen hajtunk."

"Arról álmodtam, hogy egy ilyen sorozatban játszhatok. Amikor olyan csapatokat nézel, mint a United, Real Madrid, Barcelona, ellenük akarsz játszani, mert a legjobbak a világon."

"Nagyon várom, hogy megtapasztalhassam az egész hangulatát. Európa több pontján is csodálatos hangulatú stadionok vannak - hallottam a Galatasaray szurkolóiról is, micsoda hangzavart képesek alkotni. Remélhetõleg egy jó meccs lesz szerdán."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!