A tapasztalt duó célja a továbbjutás

Rio Ferdinand és Ryan Giggs is elemezte a továbbjutás esélyeit a Bajnokok Ligája versenysorozatában, de jelen pillanatban mindkét játékos az elõttük álló, Galatasaray elleni találkozóra koncentrál.


Az európai porondon a már nagy tapasztalattal bíró játékosok az MUTV-nek a török bajnokokkal való találkozás elõtt fejtették ki, hogy nem ismétlõdhet meg a tavalyi kudarc és tovább kell jutniuk a sorozat egyenes kieséses szakaszába. 
 
"Galatasaray csapatával egy remek hangulatú mérkõzésre számítunk" - mondta Ferdinand.
 
"Nagy rajongótábor kíséri õket, így biztosan erõteljes biztatást kap majd mindkét csapat. Kemény játékra számítunk, de mindenképp gyõznünk kell."
 
"Kedvezõ volt a sorsolás a számunkra, ezért kötelezõ a továbbjutás, bár tavaly sem kaptunk túl nagy ellenfeleket, ezért tanulva a hibáinkból, idén nem könnyelmûsködhetünk el egyetlen mérkõzést sem."
 
"A lényeg, hogy komolyan kell venni minden egyes találkozót és mindent megtenni a gyõzelemért. Szeretnénk továbbjutni és ha komolyan vesszük a feladatunkat, akkor minden bizonnyal elérjük a céljainkat."
 
 
 
Giggs, a tapasztalt középpályás, aki részese lehetett a United nagyarányú, 4-0-ás gyõzelmének a  Wigan ellen nagy izgalommal várja a európai megmérettetést is.
 
"A Bajnokok Ligája mérkõzései mindig különleges élményt nyújtanak a számunkra" - mondta Giggs.
 

"Ez egy érdekes megmérettetés, melynek alkalmával más európai klubokkal mérhetjük össze az erõnket. Az elõzõ évben nem sikerült továbbjutnunk a csoportkörbõl, melynek fõ oka a rossz hazai teljesítményünk volt. Itt az alkalom a mai találkozón, hogy ezen változtassunk és ha tavaly nem sikerült, most itt a lehetõség a javításra. Remélhetõleg sikerül ma gyõznünk az Old Traffordon, ami egy remek kiindulási alap lenne a verseny további szakaszaira nézve." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!