A Nápoly elnöke kijelentette: Marek Hamsik nem eladó

A Nápoly elnöke, Aurelio De Laurentiis figyelmeztette a Manchester Unitedet: Hamsik nem eladó!


A szlovák sztárt többen is Paul Scholes ideális utódjának tartják, és egyes források tudni vélték, hogy a Manchester United már a nyáron meg akarta szerezni a középpályást, de most januárban újra megpróbálják.

 

De Laurentis egyszerûen nevetségesnek bélyegezte az állításokat.

 

„Amikor azt olvastam, hogy Ferguson 40 millió eurót akar adni 2 játékosunkért, majdnem elkezdtem nevetni.” – mondta a Radio Marte riporterének.

 

 

„Mi egy komplett csapat vagyunk, szívvel-lélekkel, nem egyénekbõl állunk, nincs értelme egyénekrõl beszélni a mi esetünkben.”

 

„Volt már egy nagy név, aki elhagyta Olaszországot hatalmas összegért, és most visszaigazolt sokkal kevesebbért. Ez azt bizonyítja, hogy nem biztos, hogy óriási összegeket költeni ahhoz, hogy egy csapat megerõsödjön és legyõzhetetlen legyen.”

 

Ferguson azt reméli, hogy sikerül megerõsítenie csapatát és megtalálnia Paul Scholes és Ryan Giggs megfelelõ utódját, mivel a 2 veterán a közeljövõben szögre fogja akasztani a futball cipõt.

 

A középpályások sorozatosan kiújuló sérülései – mint például Owen Hargreaves vagy Anderson esete – azt jelenti, hogy Ferguson idén már nem bízhat abban, hogy a csapat magja mindig egészséges lesz.

 

A szlovákok csapatkapitánya, Marek Hamsik 3 évet töltött eddig a Napoli színeiben a Seria A-ban, ez alatt hazájában kétszer nyerte meg az Év Fiatal Szlovák Játékosa címet, továbbá klubja egyik legeredményesebb góllövõjének számít évek óta.

 

fourfourtwo.com

 


fourfourtwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!