A Manchester United az új Ronaldót akarja

Sir Alex Ferguson erõsen érdeklõdik az Udinese szélsõje, Alexis Sanchez iránt.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson élénken érdeklõdik az Udinese fénylõ szélsõje, Alexis Sanchez iránt. A chiles válogatott szélsõ ügynöke megerõsítette, hogy a Vörös Ördögök felvették a kapcsolatot vele annak érdekében, hogy a nyáron ügyfele az Old Traffordra költözhessen.

Ferguson állítólag azóta figyeli Sanchezt, mióta Cristiano Ronaldo elhagyta a Unitedet és a Real Madridba igazolt. A 21 éves szélsõ remekül játszott a dél-afrikai világbajnokságon is, ahol csapata legjobbja volt.

Az "El Nino Maravilla" (angolul Wonder Boy, magyarul Csodafiú - a szerk.) becenévre hallgató Alexis az Udinese szurkolóinak nagy kedvence látványos cseleinek és eredményes játékának köszönhetõen.

A játékos ügynöke, Fernando Felicevich az olasz médiában egy interjú során arra a kérdésre, hogy a Manchester United érdeklõdik-e ügyfeléért, így felelt: "Igen õk figyelemmel követik, ami egy lehetõség a jövõre nézve."

"Hallottam egy másik Premier League klub érdeklõdésérõl is, de õk nem kerestek meg engem. Egyelõre az egyetlen dolog, amit biztosan tudok, az a Manchester United érdeklõdése." - folytatta az ügynök.

"Nagyon érdekes hely lenne Alexisnek a Premier League, ami ebben a pillanatban csak a Manchester lenne. Az ár? Nem tudom, ez a klubok dolga, nem nekem kell megvitatni az átigazolási összeget."

"Azt hiszem, a stílusa tökéletesen illene a Premier Leaguehez. Fiatal, nagyon gyors és erõs és szerintem ezek szükségesek ahhoz, hogy sikeres legyen a Premier Leagueben."

Alexis Sanchez egy újabb lehetõség lenne a széleken a United számára. A képességei, ereje alapján úgy használhatnák õt, mint tették Cristiano Ronaldoval.

Ryan Giggs közelgõ visszavonulása, Antonio Valencia jelenlegi komoly sérülése megköti a United kezét a szélsõ játékban, csupán Nani az igazán egészséges és bevethetõ szélsõ. Sanchez érkezésével Nanival megjátszva a széleket Európa szerte rettegett párost alkothatnának.

Sanchez ára 15-20 millió font közöttire tehetõ, amit Sir Alex állítólag ki is fizetne, mert nagyon meggyõzte a chilei játékos.

Ferguson néhány hete így nyilatkozott róla: "Nagyon fiatal játékos, aki fényes jövõ elõtt áll. Nagyon tehetséges és ha továbbra is így dolgozik, elérheti Cristiano Ronaldo szintjét."

A világbajnokságokról szóló hírekben lehetett olvasni arról, hogy Sanchez szívesen jönne a Unitedhez már januárban és állítólag nyáron a csapattársainak is azt mondta, minden álma a Manchester Unitedben játszani.

Egyik chilei csapattársa ezt mondta: "Nagyon szeretne a Manchester Unitedben játszani. Mindent megadna ezért."
 


givemefootball.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!