5 millió font az Ajax csodagyerekéért?

Sir Alex Ferguson holland hírforrások szerint kész lenne 5 millió fontot áldozni Viktor Fischerre, az Ajax 18 éves csodagyerekére.


Fischer tavaly robbant be a köztudatba, miután a NextGen Series tornán* egészen a döntõig menetelt az Ajax csapatával és 7 góljával a torna gólkirályi címét is elhódította. Thomas Frank, a dán U-19-es csapat edzõje szerint a fiú képes lehet Lionel Messiéhez vagy Cristiano Ronaldoéhoz hasonló karriert befutni.


„Fischer egy különleges tehetség, egy napon akkora játékos lehet, mint Messi vagy Ronaldo. Megvan az ambíciója és a tehetsége ehhez. Mindig éhes a gólra, még akkor is, ha már 2 vagy 3 alkalommal betalált a meccsen.”


Fischer már az elsõ csapattal készült az új idényre, de elismerte, megfontolná a lehetõségét annak, hogy elköltözzön az Amsterdam Arenából, ahová még 2 évig köti szerzõdése.

 


 

Nextgen Series torna: 16 európai klubcsapat részvételével zajló, 19 éven aluli játékosok számára megrendezett torna. A csapatokat 4 csoportba sorsolják, ahol a csoportmeccseken oda-visszavágó alapon mindenki játszik mindenkivel és 2 csapat jut tovább az egyenes kieséses szakaszba.


Metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!