Lingard a hívásra vár

Jesse Lingard abban bízik, hogy részt vehet a szerda esti, Newcastle elleni Capital One Cup mérkõzésen, amely az Old Traffordon kerül megrendezésre.


Az ígéretes középpályás a padon ült legutóbb, amikor az elõzõ szezonban 3-0-ás vereséget szenvedtek a Newcastle együttesétõl a Sports Direct Arenában, illetve a Vörös Ördögök novemberi Liga-kupa találkozóján is nem használt csereként nézte végig, ahogy a Crystal Palace búcsúztatta a United csapatát a sorozatból. A Manchester United szezon elõtti DHL túráján is volt néhány szemet gyönyörködtetõ megmozdulása, amelyek reményei szerint idõvel közelebb vihetik az elsõ csapathoz.
 
Miután õ szerezte az elõzõ héten a 2012/13-as Manchester Senior Cup Bury elleni döntõjén a tartalékok elsõ gólját, a 19 éves játékos arra törekszik, hogy tehetségét a jövõben a felnõtt csapatban is megmutathassa.
 
"Minden bizonnyal lesz néhány fiatal játékos, aki esélyt kaphat, hogy a Newcastle elleni mérkõzésen pályára lépjen, csupán a Fõnök hívására várunk" - mondta Lingard a ManUtd.com-nak. "Remélhetõleg én is köztük leszek."
 
 
Amennyiben Lingard is ott lesz a csapatban, elomondása szerint ki fogja élvezni a mérkõzés minden pillanatát, amikor is az elsõ csapat csillagaival együtt szerepelhetne a pályán.
 
"Szükség van az idõsebb játékosok tapasztalára, akik végig ott vannak melletted és segítenek az út mentén" - tette hozzá Lingard. "A Newcastle egy erõs csapat, ezért jó találkozóra számítok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!