Evanst lenyûgözi Keane fejlõdése

Michael Keane is profitálhat abból, ha Sir Alex Ferguson egy megfiatalított csapatot küld majd pályára holnap este, a Newcastle United elleni Ligakupa mérkõzésen.


A tavaly az Év legjobb tartalékjátékosának választott Keane esetleges csapatbakerülése nagy örömmel töltené el Jonny Evanst, aki tavaly csapatkapitányként vezette ki a Crystal Palace ellen az ötödik fordulóban elvérzõ ifjú alakulatot a Ligakupában. Az észak-ír bekk nagyon várja, hogy több fiatal, például a védõként bevethetõ Keane is lehetõséget kaphasson arra, hogy a felnõtt csapat játékosaival karöltve bizonyíthasson.

 

Keane már a keretben volt a múlt heti két mérkõzés, a Galatasaray és a Liverpool ellen, és bár a kispadra még nem ülhetett le, reménykedhet, hogy a Szarkák ellen akár már pályára is léphet.

 

"Tavaly én voltam a csapatkapitánya annak az együttesnek, amelyet kiejtett a Crystal Palace" - kezdte Evans.

 

"Bár ezt nem igazán szeretem hirdetni!"

 

"Nagy megtiszteltés volt, hogy én lehettem a kapitány, de veszítettünk. Egy eléggé fiatal csapatunk volt azon az estén, de biztos vagyok benne, hogy a menedzser újra megpróbálkozik kicsit zsonglõrködni a játékosaival, de biztos hogy olyan csapatot fog kiállítani, amely megnyerheti majd az összecsapást."

 

"Nem régen kétszer egymás utáni évben sikerült megnyernünk a Ligakupát, de mindez annak volt igazán köszönhetõ, hogy a menedzser megfelelõ mennyiségû lehetõséget biztosított a fiataloknak, és hogy õszinték legyünk, ehhez a hozzáállásához azóta is hû maradt. Ebben a sorozatban nyertem az elsõ trófeámat a klubbal, és abban az idõszakban tele voltunk fiatal játékosokkal."

 

"Most 24 éves vagyok, és úgy érzem, hogy rengeteg tapasztalatot gyûjtöttem az elmúlt évek során. Remélhetõleg ebbõl majd átadhatok én is valamit a nálam fiatalabbaknak."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy megtudna-e nevezni konkrétan egy olyan játékost, aki a fiatalok közül felkeltette a figyelmét, Evans azonnal az angol U19-es válogatott Michael Keane-t dícsérte.

 

"Engem tényleg nagyon lenyûgözött a fiatal Michael Keane" - tette hozzá.

 

"Szerintem a bátyja az elmúlt pár évben sokkal többször szerepelt az újságokban. Will szintén egy fantasztikus tehetség, de sajnos jelen pillanatban sérülése miatt nem jöhet számításba a játéka."

 

"Én maximálisan le voltam nyûgözve akkor, amikor Michael felkerült hozzánk a felnõtt csapathoz az edzéseken, és már akkor láttam, hogy õ még rengeteg mindenre képes lehet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!