Nani örül csapata teljesítményének

A Manchester United szélsõje örül csapata tegnap esti teljesítményének, amivel 3-0 arányban gyõzték le a török bajnok Bursaspor csapatát.


A portugál válogatott Nani kezdõként lépett pályára e tegnap esti Bajnokok Ligája találkozón, azonban sérülés miatt csupán 24 percet töltött a pályán.

 

 



Annak ellenére, hogy személy szerint sokat nem tudott hozzátenni csapata teljesítményéhez, örült a Vörös Ördögök biztató teljesítményének.

"Gyönyörû volt látni ahogy játszottunk, fantasztikus futballt mutattunk." - mondta Nani a Sky Sports News-nak.

"A góljainkkal megmutattuk, az összes játékosunk minõségi futballista. Új játékosok léptek pályára és játszottak, látva õket nagyon jó, hogy velük is számolhatunk, ez plusz opcót jelent a csapatnak."

Gabriel Obertan volt az egyik játékos, aki szélrõl indult meg és gyakorolt nyomást az ellenfélre, ráadásul õ szerezte csapata második gólját.

"Az elsõ félidõben nem igazán voltam biztos magamban, de a második játékrészre sikerült visszanyernem az önbizalmamat. Jól kezeltem a labdát, a cseleim is sikerültek és a csapat is remek teljesítményt nyújtott." - mondta a francia szélsõ.

Chris Smalling volt egy másik fiatal játékos, aki kezdõként léphetett pályára, számára csapata hangulata tetszett nagyon: "Mindannyian úgy érezzük, együtt a csapat, ez egy igazi családia klub. Gabi és Bébé góljaikkal növelték önbizalmukat és ez nagyszerû."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!