Smallingnak idõre van szüksége

Az egykori United-védõt, Gary Pallistert lenyûgözték a klub nyári igazolása, Chris Smalling képességei, azonban szerinte az ifjú bekknek idõre van szüksége ahhoz, hogy tudását ténylegesen megítélhessék.


Smalling, aki jelenleg az angol U-21-es válogatottal készül Portugália és Litvánia ellen, a múlt heti West Ham United elleni bajnokin debütált hazai környezetben, amikor a második félidõben csereként lépett pályára az Old Traffordon.

 

 

 

 

"Az amerikai felkészülési túrán látottak alapján úgy gondolom, hogy egy fizikálisan erõs, gyors és jó labdakezelésû játékossal erõsödött a csapat" - mondta Pally.

 

"De még korai lenne ítélkezni felette."

 

"Néha elõfordul, hogy ha egy játékos ide kerül az Old Traffordra, azzal a lendülettel megy is a süllyesztõbe, mert nem tud megfelelni az itteni elvárásoknak. Azonban biztosan állíthatom, hogy vele ez nem fog elõfordulni és bizonyítja azt, hogy miért van itt."

 

A manchesteri szurkolók körében legendás Pallister véleménye szerint Smalling elõtt még hosszú út áll, amíg eléri azt a szintet, hogy hétrõl-hétre megbízható produkciót nyújtson, mint Rio Ferdinand vagy Nemanja Vidic.

 

Ettõl függetlenül úgy véli, Sir Alex Ferguson egy csiszolatlan gyémántra lelt, amikor az egykori Fulham-védõ leigazolása mellett döntött.

 

"Láttuk többször is játszani a Fulham színeiben, úgy tûnt, nincs megszeppenve attól, hogy a Premier Leagueben futballozik. Úgyhogy csak remélhetjük, amikor lehetõséget kap a menedzsertõl, akkor nálunk is bizonyítja, hogy Sir Alex Fergusonnak még mindig jó szeme van egy újabb világklasszis védõ megtalálásához."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!