Anders: Minden meccs létfontosságú

Anders Lindegaard szerint a játékosok semmit nem vehetnek biztosra a keddi, CFR Cluj elleni összecsapás során.


A dán kapus élvezi annak a lehetõségét, hogy a klubok számára legnagyobb európai sorozatban szerepelhet, melyben a tavalyi szezon során két alkalommal is pályára léphetett, köztük a United legutóbbi romániai mérkõzésén, az Otelul Galati ellen is. Lindegaard ragaszkodik ahhoz, hogy a Vörös Ördögök tisztában vannak azzal, hogy fontos pozitív eredményt elérniük a CFR Stadiumban.

"Tovább akarunk lépni a csoporton" - mondta Anders a Manutd.com-nak. "Nem engedhetjük meg magunknak ugyanazokat a hibákat, amiket elkövettünk tavaly."

"A Bajnokok Ligája mindig egy különleges sorozat szerepét tölti be. Hallgatni a zenét minden meccs elõtt, olyankor a meccs körüli teljes atmoszféra valami igazán különlegessé vélik minden egyes alkalommal."

 

Lindegaard az Otelul ellen


"A keddi meccs egy újabb nagyon fontos mérkõzés lesz számunkra, de mi minden találkozót fontosnak tartunk. Mint már mondtam, a csodáltos az, hogy a Unitednél nem fedezhetõ fel különbség mondjuk egy Crawley elleni hazai FA Kupa meccs és egy Liverpool elleni, idegenbeli bajnoki között. Mindig ugyanúgy közelítünk meg egy összecsapást és ez a profi munka tette a klubot azzá, ami ma a Manchester United."

"Elõzõ szezonban játszottunk Romániában és reméljük, hasonló eredményt érünk el kedden is. Gyõznünk kell!"



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!