Huszonegy játékos utazott Romániába

A Manchester United 21 játékossal utazott el a CFR Cluj elleni Bajnokok Ligája találkozóra.


A Vörös Ördögök a Galatasaray elleni gyõzelemre akarnak építeni, ám a középpályáról hiányozni fognak olyan tapasztalt játékosok, mint Paul Scholes, Michael Carrick és Ryan Giggs, akik most nem utaztak el Romániába.

Antonio Valencia - aki a Liverpool ellen sérült meg - még nem áll készen, mint ahogy szélsõ társa, Ashley Young is a partvonalon kívülre kényszerûl egyelõre sérülés miatt, ahogyan Nemanja Vidic, Chris Smalling és Phil Jones is.

Jonny Evans bevethetõ annak ellenére, hogy a Tottenham elleni találkozó végén összeszedett egy rúgást, de fedezetként ott lesz Michael Keane és Scott Wootton is, aki a védelem közepén szerepelhetnek. A fiatal Jesse Lingard, Nick Powell és Ryan Tunnicliffe csatlakozik Darren Fletcherhez, mint középpályás opciók, míg a csatársorban Wayne Rooney és Robin van Persie ismét összeállhatnak azok után, hogy szombaton a Tottenham elleni második félidõben igen bíztató jeleket mutattak.

A United utazó kerete: De Gea, Lindegaard - Büttner, Evans, Evra, Ferdinand, M.Keane, Rafael, Wootton - Anderson, Cleverley, Fletcher, Lingard, Nani, Powell, Tunnicliffe - Hernandez, Kagawa, Rooney, van Persie, Welbeck. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!