Evra már a vasárnapra összpontosít

Patrice Evra szeretné, ha csapatával sikerülne megszabadulniuk a játékukra eddig jellemzõ lassú kezdéstõl a United vasárnapi, Newcastle elleni találkozóján.


A Vörös Ördögök hétvégén visszaeveznek a hazai bajnokság mezejére, és még élénken emlékeznek az elõzõ szezon során elszenvedett 3-0-ás vereségükre a Sports Direct Arenában. 
 
Miután az Everton és a Tottenham elleni mérkõzéseket elvesztették idén, a Vörösök Ördögök nem akarnak több pontot hullajtani, mielõtt megkezdõdik a nemzetközi mérkõzések miatti szünet.
 
Evra arra a kérdésre, hogy mi a véleménye a csapat lassú kezdésének tendenciájáról, a következõképpen válaszolt: "Szerencsére így is jól állunk és sikerült gyõznünk, de ezen a rossz szokásunkon minél hamarabb változtatni kell."
 
 
"A jó oldala, hogy egy kapott gól azonnali reakcióra sarkallja a játékosokat, de a labdarúgásban jobb ezt megelõzni és inkább cselekedni kell, mint reagálni. Erre tanított a régi edzõm is fiatalabb koromban. A Newcastle elleni találkozón véget kell vetnünk ennek a tendenciának és el kell érnünk hogy végig mi irányítsuk a játékot, hogy az ellenfél próbáljon meg utol érni bennünket, nem pedig fordítva."
 

"A tavalyi katasztrofális teljesítményünkre mindannyian emlékszünk a Newcastle ellen. Ez most egy nagyon fontos hajtóerõ lesz a számunkra. Ki kell köszörülnünk a csorbát. Nem lesz könnyû dolgunk, de az elsõ másodperctõl fogva, gólra kell törekednünk és nem szabad kiengedni a kezünkbõl az irányítást. "


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!