Vidic a fiatalokat élteti

Chris Smalling lenyûgözõ manchesteri karrierkezdete sokak figyelmét felkeltette, így a világ egyik legjobb védõjéét, Nemanja Vidicét is.


Nemanja Vidic párja a Bursaspor elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen aratott magabiztos gyõzelem alkalmával az U-21-es angol válogatott volt, amely Smalling harmadik mérkõzése volt a legrangosabb európai kupasorozatban, és a harmadik alkalommal se kaptak gólt. A betonkeménységérõl híres szerb bekket újra lenyûgözte az ifjú hórihorgas nyári szerzemény.

 

"Chris nagyon jól teljesített a mai estén, de nem csak ma, az elmúlt mérkõzéseken is kiválóan játszott" - kezdte a Vörös Ördögök csapatkapitánya a Manutd.com-nak.

 

"Bizonyította a menedzsernek, hogy jó döntés volt, amikor lehetõséget adott neki ma este."

 

"Rionak állandósultak a problémái a különbözõ sérülések okán az elmúlt években, emellett nagyon fontos mérkõzések elõtt állunk, ezért ez egy jó lehetõség volt Chris elõtt. Nagyon jó játékosok veszik körül ahhoz, hogy tanuljon, emellé pedig megvan a tehetsége, a fizikuma és az inteligenciája, hogy jól teljesítsen."

 

 

A pálya középsõ harmadában is voltak olyan, akik kimagasló teljesítményt nyújtottak, ráadásul a 21 éves Gabriel Obertan, és a 20 éves Bébé is gólt szerzett a fontos három pontot jelentõ gyõzelem alkalmával, Vidic pedig nagyon örül neki, hogy a csapat fiataljai ismét bizonyították képességüket.

 

"Gabby egy nagyon szép gólt szerzett, és megmutatta, milyen képességekkel rendelkezik, amelyek közül a gyorsasága és energikussága kimagaslott" - tette hozzá.

 

"Nagyon fontos este volt ez számára, ezáltalál nagyobb önbizalomra tehet szert. Azt hiszem nem kérdéses, hogy nagyszerû teljesítményt nyújtott."

 

"Bébé is elõre lépett, amikor kellett, és õ is gólt tudott szerezni. Tudjuk, hogy még rengeteg gól lakozik benne, õ egy igazi center, akiben még nagy lehetõség rejlik. Nagyon jó estét zártak a fiataljaink, és a mai teljesítményük ösztönzõleg fog rájuk hatni, hogy még keményebben dolgozzanak azért, hogy helyük legyen a csapatban."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!