Evra Waynet és Robint élteti

Lehet, hogy egyelõre úgy tûnik, hogy ebben a szezonban szinte csak Robin van Persie lõdözi a gólokat, de Patrice Evra kijelentette, hogy az újra egészséges Wayne Rooney teljesítményét sem szabad alábecsülni.


Miután szerdán a kispadról beállva talpra állította a Unitedet a Spurs elleni hazai bajnokin - amin még így sem sikerült gyõzniük a Vörös Ördögöknek - Rooney készítette elõ kedden, a Cluj elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen Robin van Persie mindkét gólját, amely három pontot ért idegenben a manchesterieknek.

 

És Evra véleménye szerint mindketten nagyon fontos szerepet játszanak majd a csapat idei teljesítményében.

 

 

"Wayne és Robin is kimagasló képességekkel megáldott játékos. Nagyszerû, hogy ilyen játékosokkal rendelkezünk" - kezdte Patrice a Manutd.com, illetve a PA Sport számára.

 

"Rengetegen elég sokat beszélnek arról, hogy Robin egymaga játszott, és szerzett gólokat, de nekik nem szabad elfelejteniük, hogy Wayne Rooney mit tett ezért a klubért. Ezt maximálisan meg is mutatta, amikor szombaton beállt csereként a Tottenham ellen."

 

"Õ nagyon nagy játékosunk, aki most úgy tûnik, remek formának örvend. Egyértelmûen biztos vagyok benne, hogy õk képesek együtt játszani, de nem én vagyok a fõnök!"

 

"Robin lenyûgözõ játékos, ez pedig nagyon jó, de mindenki meg akarja majd mutatni, hogy képes együtt játszani vele. Amikor egy új játékos érkezik hozzánk, mindenki nagy elvárásokkal van felé, és elfelejti a régi dolgokat. Éppen ezért kell megmutatnia Wazzanak, hogy mire képes. Ugyanez igaz rám is, és mindenkire, mert most a tõlünk telhetõ legjobb teljesítménnyel kell segítenünk a csapatunkat. Itt a csapat a sztár, nem egy játékos."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!