Wootton élvezi a helyzetét

Scott Wootton elmondta, alig várja, hogy még több tapasztalatot szerezzen az elsõ csapatban, miután a múlt héten debültálhatott mind hazai, mind pedig európai porondon is.


Miután a szezon elõtti túrán néhányszor remek teljesítménnyel rukkolt elõ, majd a 21 éves védõ a Newcastle elleni Ligakupa gyõzelembõl is kivette a részét az elõzõ héten, aztán a Bajnokok Ligája gyõzelem során Kolozsváron a sérült Jonny Evans cseréjeként 10 percet töltött a pályán.
 
Wootton nagyon élvezte a lehetõséget, amelyet kapott és rendkívül örül, hogy mostanában így mennek a dolgai.
 
"A múlt hét egyszerûen csodálatos volt. Az a tény, hogy debütálhattam a Ligakupában, majd hívtak és a Bajnokok Ligájában is játszhattam leírhatatlan érzés, ezek mind olyan dolgok, amelyekre készen állok" - mondta Wootton a ManUtd.com és a PA Sport-nak adott nyilatkozátaban.
 
"Mint egy fiatal játékos, nyilván senkinek nem kívánom a sérülését, viszont ezzel esélyt kaphatunk, és én ezáltal megkaptam a sajátomat a Newcastle ellen. Ez már csak így megy."
 
"Ligakupában a top klubok a fiatal játékosokat szerepeltetik, ahol a menedzserek megpróbálják õket beépíteni a csapatba, ezért én elégedett vagyok."
 
"Mint futballista, mindig fejlõdni akarsz és ezek jelentik a következõ lépcsõfokot."
 
Wootton bevallotta, felnyitotta a szemét, hogy az elsõ csapat tagjaként készülhet együtt a mérkõzések elõtt és a nagy közönség elõtt játszhat, ennek ellére megpróbálja helyén kezelni a dolgokat.
 
 
"Nem hiszem, hogy bármit is máshogy csinálnék, mint egy átlagos találkozón - nyilván van néhány extra különleges dolog, mint a csapat megbeszélések, az elsõ csapattal való utazások és a szurkolók, amelyek eltérnek a megszokottól, viszont csak próbálsz megfelelõen koncentrálni, ahogy eddig is tetted, mint labdarúgó" - tette hozzá.
 
"Az nagy különbséget jelent, hogy fejben és a földön még gyorsabbnak kell lenned. Azt hiszem, elsõsorban a fejedben muszáj rendet rakni, hogy mindig koncentrálni tudj, egy percre nem lankadhat a figyelmed, hiszen az a minõség rovására mehet."
 
"Ahogy egyre magasabb szintre érsz, úgy a játéknak mind a minõsége, mind pedig a sebessége is növekszik, ez pedig állandó koncentrációt és maximális figyelmet igényel."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!