Chicha: Javulni szeretnénk

Javier Hernandez bízik abban, hogy a Manchester United képes javulni a Newcastle elleni bajnoki során.


A mexikói támadó közel sem vár könnyû mérkõzést vasárnap, de úgy érzi, a Vörös Ördögök keményen dolgonak azért, hogy kiengeszteljenek mindenkit a Tottenham elleni hazai kudarc után. Ez már a keddi, Romániában lejátszott mérkõzésen is kifizetõdött, mely találkozó a csapaton belüli morált is növelte.

"Hat pontunk van és vezetjük a Bajnokok Ligája csoportunkat, úgyhogy jól csináltuk a dolgunkat eddig" - mondta Hernandez a Manutd.com-nak.

"Most arra van szükségünk, hogy visszavegyük azokat a pontokat, amelyeket elhullajtottunk az Old Traffordon. Tudjuk, hogy nem lesz könnyû, de keményen dolgozunk, hogy ne kövessük el ugyanazokat a hibákat, amiket a Tottenham ellen elkövettünk."

"Rengeteg önbizalmat szereztünk a BL meccsbõl azzal, hogy egy igen nehéz ellenfél ellen szereztünk három pontot. Európában minden meccs nagyon kemény, különösen amikor idegenben kell játszani. Úgyhogy most bízunk abban, hogy a Newcastle ellen jó eredményt érünk el."

A kolozsvári összecsapás azért is volt érdekes, mert Sir Alex Ferguson három csatárral állt fel - Robin van Persie és Wayne Rooney elsõ alkalommal voltak együtt kezdõk, de mellettük még Chicharito is a csapatba került.

"Minden csapattársammal élvezek játszani. De kezdõként pályára lépni Robinnal és Wayne Rooneyval...el sem tudod képzelni, milyen érzés az" - mesélte Javier széles vigyorral az arcán. "Hihetetlen volt, mert mindketten világklasszis játékosok."

 


Ám a Newcastle csapatánál is van, amit csodálni lehet. Demba Ba hat bajnoki gólnál jár már ebben a szezonban és Papiss Cissé épp az Old Traffordon megrendezett Ligakupa összecsapáson zárta le góltalansági szériáját, ráadásul tegnap a Bordeaux elleni Európa Liga találkozón is betalált.

"Igen, Cissé és Ba" - emlékezett vissza Hernandez a Szarkák legfõbb támadóira.

"Nem lesz könnyû számunkra, mert tudjuk, mennyire jók voltak a tavalyi szezonban és ellenünk hazai pályán nagyszerû teljesítményt mutattak. De ahogy mondtam, keményen dolgoztunk és jól felkészültünk a heti meccseinkre, elõbb a Cluj, most pedig a Newcastle ellen. Negyon várjuk a vasárnapot."

Bár Anderson és Tom Cleverley betalált a Szarkák kapujába a Ligakupa mérkõzésen, bajnoki során Chicha volt az utolsó United játékos, aki be tudta venni a kapujukat még a tavaly novemberi 1-1 során. Az eljárás módja azonban elég szokatlan volt - biztosan nem lesz benne a mexikói Top 10 pillanata között.

"Igen, tudom - de mindegyiket ugyanúgy számolják! - nevetett, miközben visszaemlékezett arra, ahogyan Steven Taylor próbált menteni a saját kapuja elõterébõl, de a labda végül Hernandezen megpattanva a kapuban kötött ki.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!