Sir Alex dönteni fog

Sir Alex Ferguson elismerte, a szezon egy bizonyos szakaszában dönteni fog, ki lesz az elsõ számú kapus a Manchester Unitednél.


A menedzser jelenleg rotálja David de Geát és Anders Lindegaardot annak érdekében, hogy mindkettejük tapasztalatot szerezzen a hazai és az európai porondon is. Ez egy olyan stratégia, amitõl a menedzser boldog, mivel mindkét kapusa rendszeres lehetõséget kap így, bár leszögezte, a jelenlegi helyzet valószínûleg változni fog.

"David kiváló volt Kolozsváron" - mondta Ferguson. "Õ egy remek kapus, aki mindig egyre jobb lesz. Nem tudom, hogy vasárnap játszania kellene, vagy nem. Az, amit az elmúlt hetekben csináltunk, nagyon jól mûködött számunkra. "

 


"Úgy vélem, mindenki játszani akar és a kapusok sincsenek ezzel másképp. De úgy látom, a mindkettejük számára adott tapasztalat hosszú távon segíteni fog nekik. Nyilvánvaló, hogy bizonyos szakaszban egyikük bent fog maradni a kapuban, amint valódi kiegyensúlyozottságot, legmagasabb szintû produkciót és érettséget mutat. Jelenleg egyiküknek sincs nagy tapasztalata, de idõvel megszerzik azt. Nem tûztem ki semmilyen célt [abból a szempontból, hogy mikorra kellene megtörténnie]." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!