Obertan játéklehetõségben bízik

Gabriel Obertan reméli, hogy mostantól állandó játéklehetõséget kaphat a Manchester United felnõtt csapatánál, miután gólt szerzett a Bursaspor ellen.


A francia szélsõ 2009 nyarán érkezett a Girondins Bordeaux együttesétõl, ám azóta nem tudta beváltani a hozzáfûzött reményeket, és nem tudta magát beverekedni a felnõtt csapat közelébe.

 

Most, hogy õ szerezte a Vörös Ördögök második gólját egy bivalyerõs, és pontos löket után a Bursaspor elleni 3-0-s vendéggyõzelemmel záruló Bajnokok Ligája mérkõzésen, abban reménykedik, hogy állandó játéklehetõséget vívhat ki magának Sir Alex Ferguson együttesében.

 

"Mindenki nagyon boldog" - kezdte a 21 éves játékos.

 

"Három pontta közelebb vagyunk a továbbjutáshoz. Emellett én is gólt szereztem, úgyhogy ez duplán jó érzés. Nagyon büszke vagyok. A csapat nagyon jól teljesítményt nyújtott, és a legfontosabb, hogy gyõzni is tudtunk, nagyon jó, hogy én is góllal tudtam hozzájárulni ehhez."

 

 

"Nagyon nehéz lesz megtartani a helyemet a csapatban, de keményen megfogok dolgozni érte, hogy ha esetleg nem fogok bekerülni a hétvégi bajnokira készülõ keretbe, akkor se kelljen semmit megbánnom."

 

"De azon fogok dolgozni, hogy ez mindenképpen sikerüljön, és reménykedem benne, hogy a menedzser választása végül rám esik."

 

Obertan elégedett volt a Törökországban nyújtott teljesítményével: "Nem igazán volt önbizalmam az elsõ félidõben, de aztán a második játékrészre már megjött."

 

"Újra sikerült megfelelõen átvenni a labdát, a cseleim is bejöttek, emellé pedig remek csapatmunka párosult." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!