Wayne: A gyõzelem a legfontosabb

Wayne Rooney önzetlensége ragyogott keresztül a pályán a United vasárnapi gyõzelme során.


A csatár ragaszkodik ahhoz, hogy a Manchester United eredményei sokkal fontosabbak, mint a személyes statisztikája. Rooney ebben a szezonban 6 gólt lõtt, de ennek ellenére nem aggódik túlzottan a 2012/13-as szezon gólrekordere címéért.

 
"Mindaddig, amíg gyõzünk nem érdekel, hogy ki rúgja a gólokat. Ha helyzetbe kerülök természetesen lövök, de ha mást sikerül helyzetbe hoznom és betalál az is nagy öröm a számomra. Ahogyan ma is láthattuk, ebben a csapatban mindenki képes gólt szerezni. Nem érdekel, hogy ki lövi a gólt, csak a gyõzelem a fontos" - mondta Rooney a Newcastle elleni találkozót követõen.
 
 
"Ez egy nagyszerû eredmény a számunkra. Mindenki tudja, hogy ez az egyik legnehezebb játék a szezonban de mi ide jöttünk, és lõttünk három gólt. Az általános teljesítményünk remek volt, teljes mértékben megérdemeltük a gyõzelmet."
 
"Nem védekeztünk megfelelõen az elsõ néhány bajnoki mérkõzésen, nem csak a hátsó négy emberre gondolok, hanem az egész csapatra, de ma mindenki briliáns volt. Ma megmutattuk, hogy egy igazán nagy és erõs csapat vagyunk. Sikerült irányítanunk a mérkõzést és ezt kell tennünk az elõttünk álló további találkozókon is, ha vissza akarjuk szerezni a bajnoki címet."
 
"Minden tõlem telhetõt megtettem, most nem lõttem gólt, de ott voltam az egész pályán, ki vettem a részem a munkából. Jó érzés, amikor ilyen remek összhangban tudunk dolgozni és ennek az eredménye is meglátszik."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!