Evans többet akar

Jonny Evans több gólt akar szerezni a Manchester Unitedben, miután az õ fejesével szerzett vezetést csapata a Newcastle felett aratott gyõzelem során.


Az északír válogatott védõ Robin van Persie balról érkezõ szögletét fejelte a kapuba, megszerezve ezzel idei elsõ, manchesteri karrierje második találatát. Most, miután bõséggel kivette részét a kiváló gyõzelembõl és a csapat bíztató játékából, Evans arre törekszik, hogy ne csak a saját, de a másik kapunál is nagyobb hatást tudjon kifejteni.

"Védõként nem akarsz gólt kapni, de gólt szerezni még egy kis fényt ad saját telejsítményednek" - mondta Jonny az MUTV-nek. "Amint elfejeltem, úgy véltem gól lesz, úgyhogy nagyon örülök és remélhetõleg még néhányat tudok hozzátenni."

 


"Már a kezdettõl fogva látni lehetett, hogy jó eredmény elérése a célunk. Úgy gondolom, a legfontosabb dolog az volt, hogy csapatként védekeztünk és támadtunk is. Igazi egységet alkottunk és egy nagyon jó Newcastle dolgát nehezítettük meg."

"Nagy, erõs srácokból áll a csapatuk, ráadásul igen gólerõsek is, pláne a Sports Direct Arenában. Tudtuk, hogy kemény meccsre volt kilátás, de álltunk elébe és szerencsére sikerült kapott gól nélkül lehozni a találkozót."

"Hét pont hátrányunk volt a Chelsea-vel szemben (a mérkõzés elõtt), ami nagy különbség és ha pontokat hullajtottunk volna, akkor nagy feladat várt volna ránk. Bár még a szezon korai szakaszában járunk, nem szeretnél ilyen elõnyt adni senkinek sem ilyen hamar."

Tom Cleverley szerezte a Szarkák elleni harmadik gólt, egy nagyszerû tekeréssel a hosszú felsõbe a bal szélrõl. A lövés nagy vitákat kavart a találkozót követõen, vajon a középpályás úgy akarta vagy nem.

 


Bár Cleverley ragaszkodik ahhoz, hogy a befejezés olyan volt, amilyennek eltervezte, Evans nem biztos ebben: "Nem így gondolta. Megpróbálni onnan egy lövést, különösen így csavarni - nem gondolta ezt. Szerintem Robint kereste a hosszú kapufánál, de végül bement a lövés."

"De nagyon fontos idõben jött a gól, mert kezdték belõni a labdákat a kapunk elé, amibõl 1-2 helyzetük is adódott. Fontos volt számunkra, hogy hárommal vezettünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!