Folytassa Sir Wayne

Wayne Rooney teljesítménye a ManUtd.com-nál egyhangúan "meccs embere" kitüntetéssel járt a Newcastle elleni 3-0-ra megnyert bajnoki találkozón.


A 16 nap múlva 27 éves csatár sérülésébõl való visszatérése óta remek formában van, ezt misem bizonyítja jobban, mint a vasárnapi Newcastle elleni meccs, ahol visszatolt éket játszott RVP és Wellbeck mögött, minek termése két gólpassz.

 

Továbbá Evrának sikerült egy baloldali szögletbõl a kapuba bólintani a bõrgolyót /azóta több kutatóintézet vizsgálódik, miként lehet a pálya legalacsonyabb játékosaként gólt fejelni -a szerk./, valamint Cleverley is tõle kapta meg a labdát, amiután meglõtte a forduló gólját.

 

 

Wayne "Wazza" Rooney önzetlensége a szurkolók 55%-át gyõzte meg arról, hogy õ volt a kulcsa a biztos játéknak, és az ezáltal a vártnál simább 3-0-ás gyõzelemnek.

 

Tom Cleverley pályán léte elfeledtette Scholes hiányát, ami nem titkoltan hosszútávú célja Sir Alex Fergusonnak. Majd ezt megfûszerezve egy nem kis bombát ragasztott a szarkák kapujába. A kettõ együtt a szurkolók 21%-át kápráztatta el. A harmadik legtöbb szavazatot Patrice Evra tudhatja magáénak, amiért tény hogy megdolgozott.

 

A másik három jelölt Jonny Evans, Rio Ferdinand és Rafael, de az egész csapat remekül játszott, talán az idei szezon eddigi legjobb szereplése. Reméljük ezt nem fogja befolyásolni a nemzetközi meccsek miatti kis teaszünet.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!