Fletcher bajnoki esélyben reménykedik

Darren Fletcher már nagyon várja, hogy a Premier Leaguebe is visszatérhessen, de hajlandó kivárni a lehetõségét.


A skót válogatott játékos, aki tagja Craig Levein következõ világbajnoki selejtezõkre készülõ keretének, hihetetlen lelkierõrõl tanúbizonyságot téve remekül tért vissza az utóbbi hetekben a Manchester United felnõtt csapatába, és egyszersmind a futballhoz, miután krónikus bélproblémákat diagnosztizáltak nála.

 

Annak ellenére, hogy a csapat mindkét eddigi Bajnokok Ligája mérkõzésén, illetve a Newcastle elleni Ligakupa gyõzelem alkalmával is pályára lépett, a 28 éves játékos utoljára 2011 novemberében mondhatta el magáról, hogy pályára lépett a bajnokságban, amikor a Swansea City ellen csereként állt be a Liberty Stadiumban.

 

"Csak is ez jár a fejemben" - kezdte a MUTV-nek.

 

"A lehetõ legtöbb mérkõzésen pályára lépni."

 

"Tudom, hogy a menedzser most is hatalmas kerettel dolgozhat, különösen a középpályán rengeteg lehetõsége kínálkozik, emellett pedig hihetetlen harc folyik a csapatba kerülésért. Türelmesnek kell lennem és kivárni a lehetõségemet, de remélhetõleg inkább elõbb, mint utóbb eljön az én esélyem is."

 

"Szerintem az általános erõnléti állapotom remek, csak a meccsrutint kell még megszereznem - ezáltal fejben jobban tudok dönteni például. Ha az ember egy picit már idõsebb, akkor nagyon fontos lehet a helyezkedés, és ezt is nagyon fontos minél többet gyakorolni ilyenkor."

 

 

Fletcher a fentebb említett mérkõzések mellett részt vett néhány U21-es, és zárt kapus mérkõzésen is, hogy minél elõbb újra maximális erõbedobással Sir Alex Ferguson rendelkezésére állhasson.

 

"Annál jobb lenne, minél több alkalommal lehetnék a pályán 90 percig" - tette hozzá.

 

"Miután hosszú ideig nem játszhattam, ezért nagyon fontos, hogy újra mérkõzések legyenek a lábaimban. Szerencsére a tartalékok között erre lehetõségem volt, és néhány mérkõzéssel meggyorsíthattam a visszatérésemet."

 

"Csak az lebegett a szemem elõtt, hogy bármilyen módon, de pályán lehessek, és megfelelõ formába és állapotba kerülhessek. Számomra elõször játszani a tartalékok között nagyon nagy és egyben hatalmas siker volt. De ugyanez az érzésem minden egyes mérkõzéssel kapcsolatban, amelynek részese lehetek. Nem számít, hogy hol játszok - tartalékok között, a Bajnokok Ligájában, a Ligakupában, vagy a skót válogatottal - mert minden meccs ugyanazt jelenti, ha eljutsz egy bizonyos pontra és csak újra érezni akarod a gyõzelem ízét."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!