Tom nem érti Rio kritizálóit

Tom Cleverley elárulta, mérhetetlenül zavarják a Rio Ferdinandot ért kritikák, azt követõen, hogy a védõ újabb hibátlan teljesítménnyel rukkolt elõ a hétvégi Newcastle elleni bajnokin.


A középhátvéd teljesítményére a kelleténél is nagyobb médiafigyelem hárult azt követõen, amikor Gareth Bale kihasználva gyorsaságát gólt szerzett az Old Traffordon a manchesteriek Tottenham elleni bajnokiján, azonban az angol bekk nagyszerû idényt fut eddig ettõl függetlenül.

 

A Liverpoolban nyújtott fantasztikus produkcióját megspékelve a múlt hétvégén a legutóbbi idegenbeli bajnokin, a Newcastle ellen is brillírozott Ferdinand, amelyre nagy szüksége volt a csapatnak a Sports Direct Arenaban.

 

"Kételkednek az emberek Rio képességeiben, de körülbelül hat hónap alatt volt egy rossz meccse" - kezdte Cleverley az MUTV-nek.

 

"Aki kételkedik a csapatunk védelmében, az láthatta, hogy milyen fantasztikusan mûködött vele együtt a Rafael, Patrice [Evra], és Jonny [Evans] fémjelezte négyes."

 

"Ebben a szezonban kaptunk gólokat kisebb hibáknak köszönhetõen, de ez a csapat hibája is, nem csak a védelemé. Az elmúlt héten nem tudtam elhinni, amiket olvastam Rioról. Egyáltalán nem ezt érdemelné."

 

 

Evans, aki vasárnap az egykori Leeds United játékos partnere volt Newcastleben szintén csakis dicsérõ szavakkal tudta illetni társát.

 

"Az az igazság Rioval kapcsolatban, hogy õ hihetetlenül tapasztalt" - tette hozzá az észak-ír védõ az MUTV-nek.

 

"Mérkõzésrõl-mérkõzésre lenyûgözõ teljesítményt nyújt."

 

"Úgy játsza le a mérkõzéseket, hogy szinte meg se izzad, ebbõl látszik, hogy még sokáig játszhat. De ez egyben mutatja is, hogy milyen minõséget képvisel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!