Rafael a dupla elismerés küszöbén

A Manutd.com olvasóinak köszönhetõen a csapat kirobbanó formában lévõ védõje, Rafael dupla elismerés küszöbén áll.


A népszerû brazil játékosnak sikerült annyira lenyûgöznie a klub hivatalos honlapjának olvasóit, hogy megelõzve Paul Scholes-t, õt választották szeptember hónap legjobb játékosává. Ezzel a jobb oldali védõ mindössze a harmadik védõjátékos lett, akinek a díj 2007-es alapítása óta ez sikerült.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernem ezt az elismerést, különösen mióta megtudtam, hogy ilyet védõk soha nem nyernek" - kezdte nevetve Rafael.

 

"Ez egy nagy elismerés, hogy én nyerhettem, különösen úgy, hogy mindezt Paul Scholes elõtt sikerült, úgyhogy büszke vagyok."

 

"Hihetetlenül jó hónapot zárhattam, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottam, rengeteg mérkõzésen játszottam, és természetesen nem utolsósorban a Liverpool ellen szerzett gólom volt ennek a pár hétnek a csúcspontja. Szerintem az Anfielden szerzett gólom sokat nyomot a latban a szavazáskor!"

 

Mindemellett a Mersey-folyó partján jegyzett találatával igencsak esélyes a Hónap-gólja díj elnyerésére is, és a dél-amerikai játékos közel állt ahhoz, hogy megszerezze harmadik találatát is ebben a szezonban, amikor remekül eltalált lövése csak centikkel kerülte el a Newcastle kapuját a múlt héten.

 

 

A mindössze 22 éves korára már századik klubban lejátszott mérkõzéséhez közel álló Rafael elárulta, hogy nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítania a Vörös Ördögök szurkolótáborával, mióta sok évvel ezelõtt az Old Traffordra került a Fluminense együttesétõl.

 

"Nagyszerû valami olyant megnyerni, amit a szurkolók szavaznak meg" - tette hozzá.

 

"A szurkolók nagyon sokat segítettek nekem azóta, mióta a klubhoz kerültem, ennek pedig nagyon örülök."

 

"Mióta itt játszom, a szurkolók lenyûgözõen viselkednek velem, dalokat énekelnek rólam vagy megállítanak, és azt mondják, hogy én egy igazi Vörös Ördög vagyok! Még csak 15 éves voltam, amikor ide jöttem edzeni, azóta pedig már hosszú idõ eltelt, úgyhogy én tényleg igazi Vörös Ördögnek érzem magam!"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!