Valenciat újra díjazhatják

Antonio Valenciát jelölték a Northwest Football Awards díjkiosztón az Év Premier League-játékosa díjra, köszönhetõen fantasztikus 2011/12-es szezonjának.


Az ecuadori játékos reméli, hogy sikerült ezzel a nagy presztízsû díjjal, amely Anglia észak-nyugati régiójának futballisáit ismeri el, egy újabb dicsõséget begyûjtenie, azt követõen, hogy az elõzõ szezon végén a játékosoknál és a szurkolóknál a Manchester United szezonjának legjobb játékosa, emellett pedig hazavihette a Szezon gólja elismerést is.

 

Bár örömmel tölti el, Valencia elismerte, hogy a személyes elismerések sem feledtethetik azt a csalódást, amelyet a Manchester Cityvel szemben az utolsó fordulóban elveszített bajnoki cím jelentett, amely kapcsán Stadium of Lightban eltöltött néhány utolsó perc még most is nagyon fájó emlék számára.

 

 

"Igen, nagyon boldog vagyok. De sokkal boldogabb lennék, ha miénk lenne a bajnoki cím" - kezdte Antonio az Inside Unitednek.

 

"De ez valami egészen különleges dolog, éppen ezért azon leszek, hogy minél jobb legyek és tovább fejlõdjek. Számomra minden csak arról szól, hogy trófeákat nyerjünk a csapattal, nem arról, hogy egyénileg milyen elismeréseket kapok."

 

"Nem igazán szeretnék visszaemlékezni arra a napra, mert az ott történteket követõen hihetetlenül mélyre kerültem. De ilyen is elõfordulhat a futballban. Ez most már történelem. Szomorú voltam a csapattársaim, és saját magam miatt is, de most már csak abban reménykedhetünk, hogy ilyen soha többé nem fordul elõ."

 

"Igen, mivel nyertünk, ezért nyugodtak voltunk. A City vesztésre állt, aztán hirtelen két perc alatt minden megváltozott. Most azonban már az a fontos, hogy lapozzunk a történtek felett, és a jövõre koncentráljunk."

 

Valencia a Northwest Football Awardson olyan ellenfelekkel küzd majd meg az Év Premier League-játékosa címért, mint az Evertonos John Heitinga, a Liverpoolos Martin Skrtel, a Wigan Athletic csapatkapitánya, Gary Caldwell, a kiesett Boltonból Bogdán Ádám, vagy az egykori Blackburnös Yakubu.

 

Lesz egy másik érdekelt is a díjátadón, ugyanis a Manchester United fõfizikoterapeutája, Rob Swire jelölést kapott a díjátadó Orvosi és sporttudományi kategóriájában, míg a klub fõszponzora, az Aon a Legjobb klubszponzorációs vállalat elismerésre lett jelölve.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!