A Madrid vinné Hernandezt

Az Atletico Madrid reményei szerint Javier Hernandez lehet az a játékos, aki a januárban valószínûleg távozó Radamel Falcao helyét töltheti be.


A 26 éves Falcao Európa legkeresettebb csatárai közétartozik, a Chelsea, a Paris Saint Germain és a Manchester City is érdeklõdik a játékos iránt, kinek szerzõdése 46 millió fontos kivásárlási záradékot tartalmaz.

A Metro értesülései szerint a kolumbiai támadó már elmondta, szeretné elhagyni jelenlegi csapatát, ahol abban reménykednek, sikerül rávenniük a mexikói Hernandezt, hogy Falcao helyére érkezzen.

A 24 éves Chicharito 2010-ben érkezett 7 millió font ellenében a Manchester Unitedhez, ám az elsõ évében mutatott kiváló gólérzékenysége ellenére sem tudta megtartani helyét az idei szezonra, Wayne Rooney, Danny Welbeck és a nyáron érkezett Robin van Persie is elõtte helyezkeznek el a ranglétrán.

 


Hernandez - aki 20 gólt szerzett elsõ manchesteri szezonjában és a Bajnokok Ligája döntõjében is kezdõ volt - idén csak egyszer volt kezdõ Premier League mérkõzésen és eddigi 7 pályáralépése során csupán egyetlen gólt tudott szerezni.

A Fiorentina is érdeklõdik a mexikói csatár iránt, ám az olasz klub 8 millió fontnál többet nem hajlandó kifizetni Hernandez iránt.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!