Evans: Talán elõnyben a Vörös Ördögök

Jonny Evans szerint a Manchester United egy picike elõnnyel várhatja a Chelsea elleni, vasárnapi Premier League-rangadót a Stamford Bridge-n.


A bajnoki tabella elsõ két helyezettjének összecsapása lehetõséget adhat a Vörös Ördögök számára, hogy csökkentsék hátrányukat az idei szezont parádésan kezdõ Bajnokok Ligája-címvédõvel szemben.

 

Evans reményei szerint Sir Alex Ferguson azon döntése, hogy az SC Braga elleni Bajnokok Ligája mérkõzés kezdõjében kihagyott olyan játékosokat, mint Rio Ferdinand, Patrice Evra, Antonio Valencia, Danny Welbeck és Paul Scholes, kifizetõdik majd a bivalyerõs Chelsea ellen, akik egy csalódástkeltõ ukrajnai túrán vannak túl a Shakhtar Donetsk ellen elveszített hétközi kupameccset követõen.

 

"Szerintem a menedzser az elmúlt évek során nagyon jól rotálta a csapatot" - kezdte Evans a MUTV-nek.

 

"Úgy tûnik, hogy mindig jól dönt ilyen esetben."

 

"Amíg úgy tûnik, hogy a Chelsea a legtöbb mérkõzésen a lehetõ legerõsebb kezdõjével lép pályára, addig nálunk ez nem igaz, ez pedig elõny lehet számunkra a mérkõzést megelõzõen. De ettõl függetlenül nagyon kemény idegenbeli mérkõzés elé nézünk ott lent, ahogy mindig, és csak rajtunk múlik, hogy milyen teljesítménnyel rukkolunk elõ."

 

"Szerintem mindenki látta, hogy a Chelsea milyen mennyiségben rúgdossa a gólokat, a hétvégén a Tottenham ellen például négyet szereztek. Kemény összecsapás lesz és nem gondolom, hogy túl jó lenne a mérlegük ellenük idegenben az elmúlt szezonokban, úgyhogy ugyanolyan jó idegenbeli produkcióra lesz szükségünk, mint a Newcastle ellen."

 

 

Darren Fletcher szintén nyilatkozott a MUTV-nek, aki elfogadja, hogy a Chelsea nagy kihívást fog jelenteni számukra, ugyanis megpróbálják majd minél jobban letörni a United bajnoki reményeit.

 

"Ellenük idegenben mindig nehéz játszani" - tette hozzá a skót középpályás.

 

"Már néhány éve nem sikerül ott nyerni, ezzel pedig mindannyian tisztában vagyunk."

 

"Tudjuk mennyire jól kezdte az idényt a Chelsea, még akkor is, ha legutóbb kikaptak Donyeckben."

 

"Nagy önbizalommal vágunk majd neki ennek a mérkõzésnek. Csapatként hiszünk magunkban, és képesek lehetünk jó eredmény elérésére. Remélhetõleg gyõzni tudunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!