A United tudja, mi vár rá Londonban

Sir Alex Ferguson elismerte, a Unitednek egy nagyon mozgékony Chelsea-felállással kell szembenéznie vasárnap.


A regnáló BL-gyõztes ebben a szezonban csupán két pontot hullajtott el a Premier League-ben és büszkén foglalja el a tabella elsõ helyét, négy ponttal megelõzve a Manchester Unitedet.

Eden Hazard, Juan Mata és Oscar okos játéka várhatóan igazi teszt lesz a Vörös Ördögök számára.

"Mindig nagyon nehéz ez a párosítás mindkét csapat számára" - nyilatkozta Sir Alex Ferguson a mai sajtótájékoztatóján. "Két nagyon jó csapatról beszélünk. Nagyszerûen kezdték a szezont, ezáltal a tabella élén foglalnak helyet - eddig igazán jók voltak. Érdekes felállásban játszottak eddig és ez olyan valami, amivel foglalkoznunk kell."

 


"Megszerezték Oscart és Eden Hazardot - azt hiszem, két hasonló típusú játékost. Olyen, már meglévõ játékosokhoz igazították a játékukat, mint Juan Mata, így folyamatosan az egy támadó mögött találhatjuk õket. Nem könnyû ezen rendszer ellen fellépni, de meg kell találnunk a módját."

"Hasonló játékosokat használnak az egy csatár mögött. Mivel már nincs Didier Drogba, ezért meg kellett változtatni a játékukat. Drogbával elõl voltak alternatíváik a játékban, mert hosszú labdákkal is, vagy a középpályáról is kereshették õt. De immár egyértelmû, hogy a középpályán keresztül építik a támadásokat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!