Ferguson gondban a csatárok miatt

Sir Alex Ferguson úgy véli, az egyetlen problémája az, hogy a négy, formában lévõ támadójából kettõnek hogyan mondja meg, hogy nem lép pályára.


A vasárnapi, Chelsea elleni csúcsrangadó elõtt a fõ fejfájást az okozza a menedzser számára, hogy a hétközben két gólt szerzõ Javier Hernandez, valamint Wayne Rooney, Robin van Persie és Danny Welbeck közül kik szerepeljenek.

"Egy jó problémával állok szemben" - mondta Sir Alex. "Nem mindig élvezem ezt [elmondani a játékosoknak, hogy nem játszanak], de meg kell tennem. Igazság szerint minden játékos elfogadta ezt és alkalmazkodtak hozzá. Soha ne legyen nagyobb gondod annál, mint hogy el kell mondani egy-két játékosodnak, hogy nem lép pályára."

"Chicha óriási volt legutóbb. Õ egy igazán fanatsztikus játékos, nagyon lelkes futballista és minden egyes edzésen nagyon profi. Fejlõdése nagyon jó dolog számára."

"A különbséget az jelenti, hogy nyáron pihenõt kapott. Fárasztó volt számára az, ami az elõzõ három évben történt vele. De ez segített neki."

 


A Vörös Ördögök igen kiábrándító statisztikával a hátuk mögött utaznak a Stamford Bridge-re, hiszen bajnoki mérkõzésen képtelenek voltak gyõzni a 2001/02-es szezon óta, azóta 10 mérkõzés során csak vereség, vagy maximum döntetlen eredmény született. Az elõzõ szezonban a Kékek otthonában már három gólos hátrányban volt a Untied, ám onnan felállva végül drámai 3-3 lett a találkozó vége.

"Csodás rekord ez, de változtatni akarok ezen - akár már vasárnap. A legutóbbi szezon során igazából nem volt szerencsénk. Nem hiszem, hogy rosszul játszottunk. A meccseken, amiken kikaptunk - nem csak az elõzõ évben - mi tényleg jól játszottunk, csak rossz döntések születtek ellenünk."

"Tavaly 0-3 után nagyon jól teljesítettünk és mentettünk így pontot. Talán nyolc perc alatt lõttünk három gólt, vagy valami ilyesmi. Meg kellett volna nyernünk a meccset. Az elsõ félidõben is mi voltunk a jobb csapat, de a szünet után már háromgólos volt a hátrányunk.

"Bámulatos volt. A tavalyi szezont leszámítva az azt megelõzõ hat vagy hét évben ez a két csapat harcolt a bajnoki címért, úgyhogy ez ad egy elképzelést arról, hogyan fogjuk megközelíteni a vasárnapi meccset - kemény összecsapás lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!