A United szemmel követi Sanchezt

A Vörös Ördögöket két chileivel is szóba hozták.


 

Alexis Sanchez menedzsere továbbra is tartja, védencét továbbra is figyeli a Manchester United. Eddig sem volt titok, hogy Sir Alex Ferguson látószögében van a játékos, akit állítólag azóta figyelemmel követnek, hogy az Udinese csapatához igazolt.

 

A VB-n nyújtott jó teljesítmény tovább növelte Sanchez bimbódzó népszerûségét, nyár óta egyre többet téma a neve az Old Traffordon.

 

 

 

 

Menedzsere most hivatalosan is megerõsítette a Vörös Ördögök érdeklõdését és leigazolásának lehetõségét.

 

„A United már évek óta szemmel követi Alexis teljesítményét és vélhetõen ez a jövõben is így lesz.” - erõsítette meg Fernando Felicevich

 

Felicevich szerint Sanchez karrierjének látványos lépése lenne Angliába igazolni, ám tagadta hogy ténynek is vehetõ Sanchez távozása:

 

„A Premier League ideális hely lenne Alexisnek. Fiatal, gyors, erõs, minden adott ahhoz, hogy megfeleljen a követelményeknek és sikeres legyen. Nem idõszerû egyelõre azonban a klubváltásról beszélni, ezt csak az újságok veszik biztosra. Meglátjuk mi lesz júniusban ha vége a szezonnak. Egy biztos, jól érzi magát az Udineseben.”

 

Nem Sanchez az egyetlen Felicevich ügyfelei közül, akit szóba hoztak a Unitedel, Humberto Suazo nevérõl is egyre többen suttognak. Suazo klubja, a Monterrey mindenesetre tagad.

 

 

 

 

„Sem a Manchester United, sem a játékos ügynöke nem jelezett nekünk semmit” - nyilatkozta a klub elnöke, Jorge Urdiales.

 

„Spekulációnál nem tartom többnek az ügyet, ügynöke nem mondott nekünk semmit, Humberto sem, aki jól érzi magát Mexikóban. Személy szerint dühös vagyok emiatt, mert ez csak zaklatottá teszi a játékost.”

 

„Ha igaznak bizonyulnak a pletykák, természetesen komolyan fogjuk venni, de ez egyelõre szerintem csak pár újságíró tollából pattant ki. Csak hivatalos megkereséssel foglalkozunk.”

 

„Nem a legjobb pillanat, hogy errõl beszéljünk, mi azt akarjuk, hogy nyugodt legyen a játékos. Személy szerint úgy gondolom, hogy egy olyan komoly klub, mint a Manchester United nem engedne a pletykáknak, hanem hivatalos ajánlatot tenne, ahogy tették azt Javier Hernandez esetében is.”

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!