Chicha boldog a gyõzelem miatt

Javier Hernandez összeszedte magát és gyõzelmet érõ gólt szerzett a Stamford Bridge-en, amellyel a Vörös Ördögök 3-2-es diatalt arattak a Chelsea felett.


A mexikói csatárt éppen leshelyzetben találta meg Rafael 75. percben adott gólpasszt érõ labdája, amikor is a dühös, 9 emberre fogyatkozó védõk közül a kapuba talált.
 
Chicha aligha volt zaklatott, azonban a következõket nyilatkozta a Sky Sports-nak adott interjújában: "Nem érdekel. Nyertünk, és miénk lett a 3 pont. Ez volt az egyetlen dolog, amit el akartunk érni. Valószínûleg néhány ember számára ez nagyon ellentmondásos, más emberek számára pedig nem."
 
"Rendkivül fontos, hogy megnyertük a 3 pontot, mindig nagyon nehéz a Stamford Bridge-en játszani és begyûjteni a maximális pontot. Nagy szerencsénk volt és hihetetlenül boldogok vagyunk."
 
Megkérdezése után gyanította, hogy les volt, ahogy az rögtön ki is derült a visszajátszásokból, de a mexikói megvonta a vállát és ezt felelte: "Valószínûleg igen. Azt hiszem, ez a szokás, hogy meg kell nézni a vonalbírót is."
 
 
"Ez egy nagyon nehéz mérkõzés volt, hiszen az elsõ félidõ után visszajöttek a meccsbe, de mi voltunk a szerencsésebbek, mert mi szereztük az utolsó gólt. Minden alkalommal, amikor a riválisok ellen játszol, a Premier League-et akarod megnyerni, minden egyes találkozó nehéz, ezért nagyon boldogok vagyunk, hogy megszereztük a 3 pontot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!