Evans szerint jó ítélet született

Jonny Evans azelõtt tisztelgett, hogy a United 2002 óta bajnoki mérkõzésen ismét nyerni tudott a Stamford Bridge-en.


A Vörös Ördögök már a mérkõzés korai szakaszában 2 gólos elõnyre tettek szert, de a sikert Javier Hernandeznek köszönhetõen érték el, miután a Chelsea egyenlíteni tudott - akiknek két játékosuk is piros lapot kapott.
 
A Kékek csapata már csak 1 ponttal vezeti a Barclays Premier League tabelláját, miután a United kellõképpen bizonyította bátorságát - különösen, miután a londoni klub két gólos hátrányból jött vissza.
 
"Úgy gondolom, hogy ebben a szezonban ez volt a legkeményebb mérkõzésünk, különösen az elsõ félidõ vége felé" - kezdte a védõ a Sky Sports-nak adott nyilatkozatában. "A Chelsea akkor nagyon beszorított és nyomás alatt tudott tartani bennünket. Ez egy kemény játék, és talán szerencsések voltunk, hogy 2-1-el mehettünk szünetre." 
 
"Jól jött, hogy 2-1-re vezettünk, mert ekkoriban a támadásaink alább hagytak, de a mérkõzéseken meg kell mutatnod a képességeidet. Úgy jöttünk ki a második félidõre, hogy megmuttassuk magunkat a Stamford Bridge-en."
 
"Kemény találkozó volt, hiszen tisztában voltunk azzal, hogy nyomás alatt leszünk. Elkapták a fonalat és ki tudtak egyenlíteni, de a végén sikerült egy gyõztes góllal lezárnunk a mérkõzést."
 
 
Evans fõszerepet játszott a Chelsea második piroslapjánál. Fernando Torresnak már volt egy sárga lapja a Tom Cleverley ellen elkövetett szabálytalansága után, a kiállításhoz vezetõ 2. sárgáját pedig színészkedésért kapta meg.
 
Bár a Chelsea látványosan tiltakozott az ítélet ellen, Evans szerint Mark Clattenburg helyesen döntött - annak ellenére, hogy bevallotta; valóban súrolta a spanyolt.
 
"Abban a pillanatban éreztem a kontaktust" - mondta Evans. "Miután visszanéztem a felvételeket láttam, hogy valóban volt egy kis kontaktus, de igazán csekély mértékû. Úgy vélem rájött, hogy a labdát már nem tudja tovább vinni és inkább elesett. A játékvezetõ helyes döntést hozott azzal, hogy kiállította."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!