Rio ma este a tartalékoknál tér vissza

Rio Ferdinand újabb lépést tesz korábbi térdsérülésébõl való visszatéréséhez, amikor ma este a tartalékok bajnoki mérkõzésén lép pályára.


A válogatott védõ azóta harcképtelen, mióta a nyári, dél-afrikai világbajnokságra készülõ angol keretben térdsérülést szenvedett, amely okán kénytelen volt kihagyni az egész világeseményt.

 

 

 

 

A nyár folyamán olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint csak szeptember végére várható a Háromoroszlánosok csapatkapitányának visszatérése, azoban már a múlt héten olyan bíztató információkat lehetett kapni a játékos állapotáról, amely alapján rövid idõn belüli visszatérés volt valószínûsíthetõ.

 

Nos, a hírek igaznak bizonyultak, és az egykori Leeds-játékos ma este az Oldham Athletic tartalékjai ellen hosszú idõ után ismét pályára léphet.

 

Olyan játékosok is ott lesznek Ole Gunnar Solskjaer együttesében, mint Federico Macheda, Anderson és Wes Brown, és ha minden rendben megy, akkor Ferdinand már a szeptember 11-i Everton elleni idegenbeli bajnokira is bevethetõ állapotba kerülhet.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!