Testvére szerint Luis Suarez álma a Barcelona

Az Ajax Amsterdam csatára, Luis Suarez a bátyja szerint mindent megadna, hogy a Barcelonában játszhasson.


A 23 éves uruguayi játékost szóba hozták a Manchester Uniteddel, a Manchester Cityvel és a Juventus csapatával is, sõt egyszer õ maga utalt rá, hogy az Old Traffordon szeretne játszani.
 

„Az az álma, hogy ott jászaton (a Barcelonában), Messivel, David Villával, és a többiekkel.” – mondta Paolo Suarez az elsalvador.com internetes honlapnak.
 

 

Paolo Suarez, aki jelenleg honosítás alatt áll, hogy játszhasson Salvador válogatottjában elmondta továbbá még azt is, hogy testvérét keményen bírálták az emlékezetes Ghána elleni világbajnoki negyeddöntõben való kezezése miatt.
 

„Az ördög kezének nevezték a megmozdulást Dél-Afrikában, ami sokáig gyötörte Luist.”

 

Suarez mellesleg ismét remek szezont produkál az Ajaxban, eredményességi mutatói nagyon hatékonyak, minden 75. percben gólt ér el vagy gólpasszt ad társainak.
 

Az uruguayi futballista szerzõdése a 2012/2013-mas szezon végén jár le, azoban az Ajax pénzügyi nehézségekkel küszködik, így elképzelhetõ, hogy a holland klub kénytelen lesz eladni csatársztárját az idény végén. A játékos piaci árát jelenleg 20-30 millió euró közé taksálják.
 

imscouting.com


imscouting.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!