Rio: Robin kivételes jellem

Robin van Persie zökkenésmentes beilleszkedésében a Vörös Ördögök csapatába sokat segített a holland csatár jelleme, vallotta be Rio Ferdinand.


A United veterán védõje elismerte, a gólkirály gyorsan alkalmazkodott új környezetéhez és társaihoz a Old Traffordon.

 
"Õ egy igazán remek srác" - mondta Rio. 
 
"Az elsõ dolog, amit észre veszel, hogy egy rendkívül barátságos és szerény jellem. Nem érkezett nagy mellénnyel, hogy õ a gólkirály. Nagyon kedves és alázatos volt mindenkivel szemben. Vagyok annyira jó emberismerõ, hogy lássam, ez nem csak egy álarc nála, õ egy igazán remek jellem."
 
 
"Ha valaki így indít egy új környezetben, az hamar barátokra talál. Nem volt nehéz kedvesen fogadnunk. Arról nem is beszélve, milyen fantasztikus teljesítménnyel debütált a pályán."
 
Van Persi neve mellé eddig a Unitedben 9 gól és négy gólpassz írható 12 játék alkalmával. A mai napon pedig szembe kell néznie korábbi csapatával, ahol nyolc évet töltött el. És hogy milyen módon fognak erre reagálni az Arsenal szurkolók, az még mindig talány. Ferdinand úgy gondolja, a holland csatár rendelkezik már kellõ tapasztalattal ahhoz, hogy felül tudjon emelkedni ezen a problémán.
 
"Ez érzelmileg egy igen nehéz feladat, de Robin elég tapasztalt játékos, hogy félretudja tenni érzelmeit, hogy csak a játékra koncentráljon." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!