Evra parádés hetüket élteti

Patrice Evra szerint 'parádés héten' van túl a Manchester United, miután egymásután gyõzni tudott a Chelsea és az Arsenal ellen is a bajnokságban.


A múlt vasárnapi, kemény küzdelemben a Stamford Bridgen megszerzett gyõzelmet követõen a Vörös Ördögök 2-1-es gyõzelmet arattak tegnap az Arsenal felett, köszönhetõen Robin van Persie, és Patrice Evra szezonbeli második találatának.

 

"Elõfordulhatnak balesetek, és velem most már másodszor történt meg ebben a szezonban!" - kezdte viccelõdve a MUTV-nek Evra, utalva a Newcastle és az Arsenal ellen szerzett találataira.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra betaláltam, de a legfontosabb dolog, hogy megszereztük a három pontot. Kicsit csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült kapott gól nélkül lehozni ezt a mérkõzést, de végül az a legfontosabb, hogy ez egy nagyon fontos gyõzelem volt, és mindenkinek ez volt a célja az összecsapást megelõzõen. Ez egy parádés hét volt számunkra!"

 

 

Ahogyan menedzsere, úgy a francia bekk is azon kesergett, hogy miért nem váltották gólra helyzeteiket, amelybõl nem volt kevés ezúttal se, de kijelentette, hogy csapaton belül az önbizalom a tetõfokára hágott.

 

"Itt nagyon nagy elvárások nehezednek a vállainkra és nekünk több gólt kellene szereznünk - a meccs után úgy éreztük az öltözõben, mintha veszítettünk volna" - tette hozzá.

 

"Ha minden helyzetünket kihasználtuk volna, akkor egy sokkal másabb mérkõzés lehetett volna, de csak 2-1-re nyerni eléggé csalódást keltõ. Ezt nem csak azért mondom, mert nem tisztelnénk az Arsenalt, hanem mert hatalmas elvárások vannak felénk itt a klubnál."

 

"Ha pedig így van, akkor az ember hajlamos elfelejteni, hogy egy olyan csapatot gyõzött le, mint az Arsenal. Egy nagy mérkõzést nyertünk meg. Nyertünk a Liverpool ellen, nyertünk a Chelsea ellen, most pedig megvertük az Arsenalt is. Az elõzõ szezonban ez nem sikerült nekünk, éppen ezért tudjuk csapatként, hogy most minden esélyünk és potenciálunk megvan arra, hogy újra bajnokok legyünk."

 

"Az ok, amiért nem teljes a boldogságunk, hogy nem szerzünk több gólt, de végül egy fantasztikus hetet zárhatott a Manchester United. Az önbizalom a tetõfokára hágott a csapatnál."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!