Robin élvezi új pozícióját

Robin van Persie rugalmas partnerséget kialakítva Wayne Rooneyval élvezi "új" pozícióját a Manchester United csapatában.


A holland csatár szenzációs formában érkezett az Old Traffordra és renkívül élvezi új, minden eddigivel összehasonlíthatatlan szövetségét az angol csapattársával, Rooneyval.
 
Alkalmazkodó képességükkel és tapasztalatukkal Van Persie és Rooney képesek túllépni a klasszikus 9-es, vagy 10-es szerepkörökön.
 
"Én úgy mondanám 9 és felek vagyunk" - mondja Van Persie. "Egymás mögött, egymást segítve harcolunk. Úgy tûnik, hogy ez remekül mûködik. Boldog vagyok, hogy Wayne, és én ilyen jól megértjük egymást és ilyen remekül tudunk együttmûködni. Remélem ez a jövõben is így marad."
 
 
Sir Alex Ferguson egyetért Van Persievel, és a skót tréner szerint Rooney és új csatáruk lenyûgözõ bimbózó együttmûködése tovább fog fejlõdni a jövõben. 
 
"Robinnak igaza van" - jelentette ki Ferguson.
 
"Mindketten rugalmasak, remek technikai adottságokkal és kellõ bátorsággal rendelkeznek ahhoz, hogy ez a partnerség nagy szolgálatunkra legyen a jövõben. Mindkettõjükben hatalmas játékszenvedély és gyõzelem utáni éhség lakozik. Nem igen láttam még jobb együttmûködést, ahogyan ezt õk tették az Arsenal elleni találkozón."  


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!