Ferdinand: A java még csak most jön

Az alábbi üzenet hagyta el Rio Ferdinand száját a Manchester United ellenfeleinek címezve: lehet, hogy pole pozícióban vagyunk, de még fejlõdni fogunk!


Bár a Vörös Ördögök egymás után két bajnoki fordulóban legyõzték a Chelsea, és az Arsenal együttesét is, a veterán védõ elárulta, hogy csapata még nem kapcsolt a legfelsõ fokozatba az elõttük álló erõt próbáló idõszak elõtt; a hibátlan produkciók és a meggyõzõ, magabiztos gyõzelmek még hiányoznak a Manchester United kívánságlistájáról.

 

"Igen, ezek nagyon jó érzések voltak, de mi sokkal jobb teljesítményt akarunk" - válaszolta Ferdinand, amikor az elmúlt két bajnoki gyõzelemrõl kérdezték.

 

"Nem hiszem, hogy elértük volna a legmagasabb üzemi hõfokunkat, amit már egy ideje nagyon szeretnénk megtenni. Csapatként elég jól játszottunk és jól is védekeztük szombaton. De mindent egybevéve szeretnénk mindezt az összes mérkõzés 90 percén keresztül megtenni, de ez egyelõre még célként lebeg a szemünk elõtt, bár már nem várat magára sokáig, nem kell aggódni."

 

Hogy mindez a következõ hetekben jön-e el, azt majd meglátjuk, ugyanis a manchesteriek a következõ majdnem három hétben sorozatban négy idegenbeli mérkõzést vívnak majd meg az Old Traffordtól távol.

 

 

De történjen akármi az idegenbeli mérkõzéseken, vagy játszanak éppen az Old Traffordon a hónap végén, annyi biztosra vehetõenk tûnik, hogy Robin van Persie pályára fog lépni ezeken a mérkõzéseken.

 

"Õ nagyon jól teljesítményt nyújt nálunk, õ egy igazi született gólszerzõ, aki még nagyon hosszan folytathatja a megkezdett gólgyártását" - dicsérte csapattársát Ferdinand, miután egy újabb Van Persie találat szemtanúja lehetett szombaton az Arsenal ellen.

 

Az angol válogatott bekk emellett nagyon felnéz a csatárra, amiért ilyen magas szinten játszott egykori klubja ellen, pályafutása során elõször.

 

"Az ilyen mérkõzések a volt csapatod ellen két fajta véget érhetnek" - tette hozzá.

 

"Vagy gólt szerzel, jól játszol, és nyertek, vagy egy szörnyé válsz, kiállítanak és kikaptok. Úgyhogy jó volt látni, amint Robin feliratkozott a góllövõlistára, és a véleményem szerint helyesen járt el, amikor nem ünnepelt. Egy kicsit magasabb szintrõl tett tanúbizonyságot, mint amit az egykori szurkolói vártak volna tõle."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!